Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Άγ. Παντελεήμονας – Η μαρτυρία του θύματος: Μετάδιδε τον ξυλοδαρμό στα Σόσιαλ Μίντια (video)

Η είδηση της σύλληψης ενός 35χρονου Αιγύπτιου για αρπαγή και βιασμό μίας 32χρονης, έκρυβε μία σοκαριστικη αποκάλυψη. Ο ίδιος άντρας, πέρυσι την Πρωτοχρονιά, την είχε απαγάγει και ξυλοκοπήσει άγρια, φτάνοντας στο σημείο να βιντεοσκοπεί τις φρικιαστικές πράξεις του και να της μεταδίδει ζωντανά στα σόσιαλ μίντια.

Στο βίντεο ο 34χρονος φαίνεται καθαρά να τη χτυπάει ασταμάτητα με τις γροθιές του και να την αρπάζει από τα μαλλιά. Όπως προκύπτει, η φυλάκιση του για μερικούς μήνες δεν ήταν αρκετή, για να μην επαναλάβει την κακοποίηση. Το θύμα μίλησε αποκλειστικά στην ΕΡΤ.

«Με χτύπησε και μετά ήρθε στο μυαλό του να μου πάρει και το κινητό μου για να ανοίξει live στο facebook να δούνε όλοι πόσο με χτυπάει πήρε και το παιδί μου είναι 7 χρονών αγόρι και μένει στην Βουλγαρία με την οικογένεια να δείχνει τι έχει γίνει με τη μάνα του» δήλωσε η 32χρονη.

Ένα χρόνο μετά και αφού βγήκε από τη φυλακή, ο Αιγύπτιος επανέλαβε τις φρικιαστικές πράξεις του. Το θύμα περιέγραψε στην ΕΡΤ και την δημοσιογράφο Κάτια Νιάκαρη ότι κατά την αρπαγή της -για δεύτερη φορά- την περασμένη Παρασκευή της έλεγε ότι όσο καιρό ήταν στη φυλακή ήξερε όλες τις κινήσεις της.

«Μου έλεγε εσύ θα είσαι δική μου, εγώ έχω ορκιστεί ότι εσύ θα είσαι γυναίκα μου ή αλλιώς θα σε σκοτώσω και θα σε στείλω πακέτο στη Βουλγαρία ή θα γίνεις γυναίκα μου κανονικά και θα είσαι μαζί μου ή αλλιώς θα σκοτώσω και εσένα και εμένα για να μην σε έχει κανένας άλλος», αποκάλυψε.

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς του 2022 ο Αιγύπτιος είχε αρπάξει την 32χρονη από το σπίτι που εργάζεται ως οικιακή βοηθός στο Γαλάτσι. Για τη σύλληψη του δράστη είχε χρειαστεί πέρυσι η παρέμβαση πάνοπλων αντρών της ΕΚΑΜ και διαπραγματευτή της Αστυνομίας.

«Μόλις είδε ότι η αστυνομία ήταν μπροστά στη πόρτα πήγε και έκοψε το λάστιχο από το γκάζι. Ήταν 30 κιλά γκάζι και πήρε αναπτήρα μαζί του να είναι έτοιμος να το ανάψει και να πεθάνει όλος ο κόσμος στην πολυκατοικία».

Ο Αιγύπτιος οδήγησε την περασμένη Παρακσευή την 32χρονη στο ίδιο σπίτι-κολαστήριο στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου για τρεις ημέρες τη βίαζε. Η γυναίκα κατάφερε να δραπετεύσει και να τον καταγγήλει στην Αστυνομία που του πέρασε χειροπέδες και τον οδήγησε στον Ανακριτή.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Καλαφάτης, Κάτια Νιάκαρη

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Με μια απρόσμενη ανακοίνωση ξεκίνησε τη νέα εβδομάδα το Survivor, όπως παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μια ανακοίνωση – βόμβα...

LIFESTYLE

“Είμαι φυσικά ανοιχτή για το GNTM, είναι το πρότζεκτ που με έφερε στην Ελλάδα και με ανέδειξε” παραδέχεται, επίσης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραχώρησε...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θύμα επίθεσης έπεσε σήμερα η βουλευτής της ΝΔ στην Καβάλα Αγγελική Δεληκάρη. Σύμφωνα με πληροφορίες του proininews, όλα έγιναν σήμερα το πρωί μέσα στην...

ΕΛΛΑΔΑ

Το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση σχετικά με δημοσιεύματα που αναπαράγονται σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και αναφέρονται σε καταγγελία πολίτη, σύμφωνα με την οποία,...