Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση 23χρονου κακοποιού στη Θεσσαλονίκη

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση σκληρού Γεωργιανού κακοποιού εξασφάλισε η ΕΡΤ. Ο 23χρονος αλλοδαπός το βράδυ της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου 2022 σε διάστημα 2 ωρών διέπραξε 8 ληστείες σε πρακτορεία ΟΠΑΠ και φαρμακεία στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.


Από τις 8 μέχρι τις 10 το βράδυ της Τρίτης, διέπραξε οκτώ ληστείες σε φαρμακεία, μίνι μάρκετ και πρακτορεία ΟΠΑΠ στους Αμπελόκηπους και στην Καλαμαριά.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, ο ένοπλος ληστής, ακινητοποιεί τον υπάλληλο, μπροστά στα μάτια πελατών, αδειάζει το ταμείο και φεύγει για τον επόμενο στόχο του.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πέρασαν χειροπέδες στον 23χρονο κακοποιό, μετά την τελευταία του ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Καλαμαριά.

Στην κατοχή του βρήκαν περίπου 7.000 ευρώ και το αεροβόλο πιστόλι που έκανε τις ληστείες.

Τις προηγούμενες δύο ημέρες είχε κάνει άλλες τρεις ληστείες. Η συνολική του λεία απο τις 11 ληστείες, στις 15.500 ευρώ σύμφωνα με την αστυνομία.
Ο δράστης είχε αποφυλακιστεί στις 22 Μαΐου 2022, και λίγες ημέρες αργότερα άγνωστος τον είχε πυροβολήσει στον προαύλιο χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Στις πανεπιστημιουπόλεις της Αμερικής μεταφέρεται ο πόλεμος στη Γάζα. Στο Κολούμπια, έχουν συλληφθεί περισσότεροι από εκατό φοιτητές που διαδηλώνουν υπέρ των Παλαιστινίων και η...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη, να κάνει λόγο για «εθνικό στόχο που επιδιώχθηκε με πολλές προσπάθειες και από μεγάλους ηγέτες της χώρας εδώ...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το 7ο Ελληνικό Συνέδριο Ογκολογίας με τίτλο “Ανθρώπινο άγγιγμα στη ψηφιακή εποχή” διοργανώνεται από την Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) και την Ελληνική Εταιρεία...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με μέση πληρότητα 63,5% έκλεισε το πρώτο τρίμηνο του 2024 για τα ξενοδοχεία της Αθήνας, καταγράφοντας άνοδο 5,9% σε σχέση με το 2023, τονίζει...