Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Στο φως νέα βίντεο με ύποπτο αυτοκίνητο και μηχανή – «Βρισκόμαστε πιο κοντά στην εξιχνίαση»

Συνεχώς νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία της άτυχης 20χρονης Καρολάιν από αδίστακτους ληστές μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Μετά το βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως την προηγούμενη Παρασκευή η εκπομπή « Φως στο Τούνελ» για τη δολοφονία, νέα βίντεο από κάμερες ασφαλείας, δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες για ένα ύποπτο αυτοκίνητο και ένα μηχανάκι, που κινήθηκαν στην περιοχή, λίγα λεπτά μετά τις 5 τα ξημερώματα του μοιραίου πρωινού της 11η Μαΐου.

Στο βίντεο της προηγούμενης εβδομάδας, διακρινόταν ένα ύποπτο αυτοκίνητο, λίγα λεπτά αφότου έστριψε από την οδό Διαδόχου Παύλου στη Λεωφόρο Λαυρίου. Ήταν 5.30 το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου. Λίγη ώρα πριν, άγνωστοι είχαν διαπράξει το άγριο έγκλημα στη μεζονέτα του πιλότου ελικοπτέρων της πολιτικής αεροπορίας στην οδό Παναγούλη.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής, τηλεθεατής έστειλε νέο βίντεο, στο οποίο διακρίνεται ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο και λίγα λεπτά αργότερα μία μηχανή, που φαίνεται να το ακολουθεί.

Σ’ ένα από τα δύο βίντεο, φαίνονται λεπτομέρειες του ύποπτου αυτοκινήτου. Το συγκεκριμένο υλικό είναι από κάμερες ασφαλείας κλειστού κυκλώματος από την οικία του στην οδό Καραϊσκάκη, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του εγκλήματος.

Το σκούρο αυτοκίνητο περνά στις 05:07 το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου και τέσσερα λεπτά αργότερα, στις 05:11, ακολουθεί η μηχανή με έναν αναβάτη, ο οποίος φαίνεται να φορά κουκούλα φούτερ. Το υλικό αυτό θα εξεταστεί από την αρμόδια αστυνομική Αρχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

«Έμφραγμα» αναμένεται να προκαλέσει στην Αθήνα και σε μεγάλο κομμάτι της χώρας η αυριανή απεργία, την οποία έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ. Η συμμετοχή συνδικάτων...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Την 29η Απριλίου 2024 προσδιόρισε ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης ως καταληκτική ημερομηνία για την τακτοποίηση ρυθμίσεων οφειλών, επ’ ευκαιρία της...

ΔΙΕΘΝΗ

Περιορισμένο πλήγμα αλλά μέσα στο έδαφος του Ιράν. Αυτό έχει αποφασίσει το Ισραήλ ως αντίποινα για την ιρανική επίθεση, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους. Ανώτατος...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ομαλά ολοκληρώθηκε το πρώτο Σαββατοκύριακο εφαρμογής του νέου πλαισίου ψηφιακής εισόδου των θεατών στα γήπεδα της Super League 1. Μέχρι σήμερα (15/4) 15.000 φίλαθλοι...