Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού προβλέπεται στη βόρεια Ελλάδα από σήμερα Πέμπτη (27-05-2021) το απόγευμα, με βροχές και ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά, έντονα φαινόμενα προβλέπονται:

1. Αρχικά στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και το βράδυ στην ανατολική Μακεδονία, με εξασθένηση τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (28-05-2021).

2. Εκ νέου, από τις προμεσημβρινές ώρες μέχρι αργά το απόγευμα της Παρασκευής (28-05-2021), στα ανατολικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας, στην ανατολική Μακεδονία, καθώς και στη Θράκη.

 Καταιγίδες και χαλάζι σήμερα στα βόρεια

Αστάθεια θα έχει σήμερα ο καιρός, κυρίως τις θερμές ώρες της μέρας, στα βόρεια και πιθανώς στα κεντρικά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, οι λίγες νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά βαθμιαία θα πυκνώσουν και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Μακεδονία, στη Θράκη, στα βόρεια τμήματα της Ηπείρου, καθώς επίσης και στα ορεινά κυρίως τμήματα της Θεσσαλίας και πιθανώς της Κεντρικής Στερεάς.

Τοπικές χαλαζοπτώσεις θα σημειωθούν στη Μακεδονία, ενώ τα φαινόμενα βαθμιαία θα σταματήσουν, με εξαίρεση στην Κεντρική Μακεδονία όπου θα συνεχιστούν έως τις βραδινές ώρες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Πολιτική, την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο editorial.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Το 2002, το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών, μαζί με μια ομάδα ευρωπαϊκών οργανώσεων πολιτών, συνέταξε τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Δικαιωμάτων των Ασθενών, ο οποίος έχει μεταφραστεί...

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται σε πανελλαδική κλίμακα οι εξορμήσεις από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με διενέργεια δωρεάν rapid test για όλους τους...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ερωτηθείς εάν θα άλλαζε κάτι στην προσέγγισή του για τον δεύτερο προημιτελικό, ο Πεπ Γκουαρδιόλα σχολίασε: «Θα προτιμούσα να νικήσω. Συγχαρητήρια στην Ρεάλ Μαδρίτης...

LIFESTYLE

Την Κατερίνα Στανίση υποδέχθηκε η Έλενα Παπαβασιλείου, τη νύχτα της Τετάρτης, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή EQ που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Action...