ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Συναγερμός σε λύκειο με καθηγητή που αρνήθηκε να φορέσει μάσκα μέσα στην τάξη [βίντεο]

Κορονοϊός: Ο καθηγητής φέρεται να έστειλε mail σε μαθητή για την… επικινδυνότητα των self test.

Καθηγητής φυσικής σε σχολείο στα νότια προάστια της Αττικής αρνήθηκε να φορέσει μάσκα με αποτέλεσμα να βάλει απουσία σε όσους μαθητές αρνήθηκαν να μπουν στην τάξη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο καθηγητής αρνείται να συμμορφωθεί με τις οδηγίες κατά του κορονοϊού, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega.

Μάλιστα, στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο καθηγητής φέρεται να έχει στείλει σε μαθητή του mail στο οποίο αναφέρεται στα self test περιγράφοντας πόσο επικίνδυνα είναι.

«Το self test που υποχρεώνουν καθηγητές και μαθητές να κάνουν για να γίνουν δεκτοί στα σχολεία, συνοδεύεται από οδηγίες χρήσης. Στις οδηγίες χρήσης αναγράφονται τα εξής: «Το τεστ χρησιμεύει στην ανίχνευση αντιγόνων σε ατομα για τα οποία υφίστανται υποψία της ασθένειας». Από πότε υποψιάζονται το σύνολο των μαθητών και δασκάλων ότι μπορεί να είναι ασθενείς ώστε να τους υποχρεώνουν στο τεστ;» ανέφερε.

Σε άλλο σημείο του mail αναφέρεται: «Η συσκευασία περιέχει στοιχεία που μπορεί να προκαλέσουν δερματική αντίδραση, σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό» καθώς και ότι «η συσκευασία του τεστ δεν επιτρέπεται να καταλήξει στο περιβάλλον (σκουπίδια), δηλαδή είναι τόσο επικίνδυνη, ικανή να μολύνει και τα σκουπίδια ακόμα».

Ένα mail που εστάλει, σύμφωνα με τους μαθητές, ως ενημερωτικό και φυσικά, προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις από γονείς αλλά και παιδιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, τόσο η λυκειάρχης του σχολείου, ο σύλλογος γονέων αλλά και ο δήμος είναι ενήμεροι για τη στάση του καθηγητή και διαβεβαιώνουν ότι έχουν πράξει ως οφείλουν.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Πολιτική, την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο editorial.gr.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Θλίψη έχει προκαλέσει στον κόσμο του θεάτρου η είδηση πως η Άννα Παναγιωτοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή το Μεγάλο Σάββατο, 04/05. Τη δυσάρεστη...

ΔΙΕΘΝΗ

Σε νέες συλλήψεις διαδηλωτών κατά του πολέμου στη Γάζα προχώρησε η αστυνομία της Νέας Υόρκης σε δύο ακόμα πανεπιστημιακά ιδρύματα της πολιτείας. Είχε προηγηθεί αίτημα...

ΕΛΛΑΔΑ

Ριζική αλλαγή έχει σημειώσει ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας από σήμερα το πρωί, Μεγάλο Σάββατο (4/5), ενώ σύμφωνα με την πρόγνωση του...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Αμέσως μετά την άφιξή τους στα τέλη Δεκεμβρίου του 2020, τα εμβόλια κατά του Covid-19 άνοιξαν τον δρόμο για την επιστροφή στην κανονικότητα. Σύμφωνα...

Copyright © 2020 Editorial.gr

Exit mobile version