Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ποινική δίωξη για βιασμό γυναίκας ηθοποιού σε γνωστό σκηνοθέτη τηλεοπτικής σειράς – Τι λέει ο συνήγορός του

Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη για βιασμό, που φέρεται να τελέστηκε το 2010. Η καταγγελία έγινε από γνωστή ηθοποιό, η οποία στη μήνυση της αναφέρει ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2009 και τις αρχές του καλοκαιριού του 2010, ο σκηνοθέτης τής πρότεινε να βγουν για φαγητό και στη συνέχεια να συναντήσουν την κοινή τους παρέα σε κλαμπ. Ωστόσο, όπως αναφέρεται, τη βίασε μέσα στο αυτοκίνητο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως αρνείται τις καταγγελίες, μίλησε για περιστασιακή γνωριμία και μάλιστα κατέθεσε και μήνυση σε βάρος της.

Τι απαντά ο συνήγορος του κατηγορούμενου σκηνοθέτη

Για «ευκαιριακή δημοσιότητα» κάνει λόγο ο Ν. Βιτώρος, συνήγορος του σκηνοθέτη γνωστής τηλεοπτικής σειρά, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό.

Σε ανακοίνωσή του, ύστερα από την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του για κακούργημα, ο Ν. Βιτώρος αναφέρει ότι ο  εντολέας του «από την πρώτη στιγμή εμφανίστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και, με αίτησή του, ζήτησε την ταχύτερη δυνατή διερεύνηση της μήνυσης που κατατέθηκε σε βάρος του. Ταυτοχρόνως, υπέβαλε έγκληση σε βάρος της μηνύτριας για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση.

Ήδη, σημαντικοί άνθρωποι του θεάτρου, της τηλεόρασης και του πολιτισμού, που έχουν συνεργασθεί με τον γνωστό σκηνοθέτη, έσπευσαν να καταθέσουν υπέρ του.

Η διενέργεια της τακτικής ανάκρισης θα αναδείξει όλα τα ψεύδη, τα κενά και τις αγεφύρωτες αντιφάσεις, όπως ήδη έχουν επισημανθεί από τη σχετική εισαγγελική παραγγελία, τα ερωτήματα της οποίας ουδέποτε απαντήθηκαν από τη μηνύτρια. Είναι αυτονόητο ότι από την πλευρά μας δεν θα δημοσιοποιήσουμε κανένα στοιχείο από το αποδεικτικό υλικό της υπόθεσης. Θα συνεχίσουμε να σεβόμαστε την διαδικασία, διαχωρίζοντας την πραγματική απονομή της δικαιοσύνης από την εκμετάλλευση της μέσω της ευκαιριακής δημοσιότητας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε «εξάχρονο παιδί» τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει βγάλει εδώ και χρόνια τα σορτς και τις φόρμες έχε φορέσει κοστούμι και γράφει ιστορία ως προπονητής. Οδήγησε το Περιστέρι...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις 13 Μαϊου και το τι περιμένουμε από αυτή,...