Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος για 22χρονη στην Αγία Παρασκευή: Γνωρίστηκαν στο Facebook, βγήκαν ραντεβού και… την βίασε!

Μία νέα υπόθεση βιασμού έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά μετά τη καταγγελία μιας 22χρονης κοπέλας από την Αγία Παρασκευή που έκανε μήνυση σε συνομήλικό της που γνώρισε μέσω του Facebook.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 22χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον συνομήλικο της το βράδυ της Τετάρτης. Κατά τις ίδιες πληροφορίες η 22χρονη είχε βγει ραντεβού με τον συνομήλικό της όταν κατά τη διαδρομή προς το σπίτι της εκείνος της επιτέθηκε και τη βίασε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κοπέλα και ο νεαρός γνωρίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άρχισαν να συνομιλούν στο Messenger πριν από δύο μήνες και είχαν βρεθεί από κοντά μόνο μία φορά.

Το απόγευμα της 19ης Μαΐου οι δυο τους κανόνισαν να βρεθούν στο Περιστέρι. Εκεί, ο νεαρός, σύμφωνα με την καταγγελία, επιχειρούσε να φιλήσει την 22χρονη, ενώ η ίδια τον απέφευγε.

Τελικά, αποφάσισαν να γυρίσουν και τη συνοδεύσει μέχρι το σπίτι της. Κατέβηκαν στο μετρό Νομισματοκοπείο και λίγα μέτρα μετά την έσυρε σε ένα σκοτεινό μέρος πίσω από ένα βενζινάδικο, την έριξε στο έδαφος και την βίασε. Μάλιστα, η κοπέλα αναφέρει ότι της κρατούσε κλειστό το στόμα για να μη φωνάξει.

Αφού ολοκληρώνει την πράξη του, την εγκαταλείπει και χάνεται στο σκοτάδι. Η κοπέλα, σε κατάσταση σοκ, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και την επόμενη ημέρα μεταβαίνει στο Τμήμα της Αγίας Παρασκευής και καταγγέλλει τον εφιάλτη που έζησε, δίνοντας στους αστυνομικούς τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του δράστη, ενώ το εσώρουχο της κοπέλας κατασχέθηκε και απεστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για εξέταση. Στην κοπέλα παράλληλα χορηγήθηκε σημείωμα για την εξέταση της από ιατροδικαστή.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Πολιτική, την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο editorial.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Μια νέα θεραπεία με αντισώματα μπορεί να επιβραδύνει την εξέλιξη των κινητικών προβλημάτων σε ορισμένα άτομα με νόσο του Πάρκινσον, όπως δείχνουν τα πρώτα...

ΕΛΛΑΔΑ

Το 2002, το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών, μαζί με μια ομάδα ευρωπαϊκών οργανώσεων πολιτών, συνέταξε τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Δικαιωμάτων των Ασθενών, ο οποίος έχει μεταφραστεί...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Την 29η Απριλίου 2024 προσδιόρισε ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης ως καταληκτική ημερομηνία για την τακτοποίηση ρυθμίσεων οφειλών, επ’ ευκαιρία της...

ΔΙΕΘΝΗ

Περιορισμένο πλήγμα αλλά μέσα στο έδαφος του Ιράν. Αυτό έχει αποφασίσει το Ισραήλ ως αντίποινα για την ιρανική επίθεση, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους. Ανώτατος...