Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Στη φυλακή ο Γεωργιανός για την ληστεία στο Πικέρμι – Τι λέει ο δικηγόρος του γιa τα Γλυκά Νερά

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 43χρονος Γεωργιανός μετά την απολογία του για την υπόθεση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένων με βασανισμό σε ορεινή περιοχή του Πικερμίου, τον Μάρτιο του 2021.

Θυμίζουμε ότι  συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να διαφύγει από τη χώρα, με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, από τους Κήπους του Έβρου λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά την δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Αυτός ήταν και ο λόγος που βρέθηκε στο επίκεντρο της έρευνας για την στυγερή δολοφονία αν και ο ίδιος φέρεται να αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή του.

Ο 43χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται για την ληστεία στο Πικέρμι , ωστόσο, δεν κατάφερε να πείσει με τους ισχυρισμούς του την 11η ανακρίτρια και τον αρμόδιο εισαγγελέα οι οποίοι ομόφωνα αποφάσισαν την προφυλάκιση του.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του κατηγορούμενου, Δημήτρη Μπαλτζόγλου ο εντολέας του δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση των Γλυκών Νερών αλλά ούτε και με τη ληστεία στο Πικέρμι.

«Υπάρχουν στοιχεία που θα παρουσιάσουν στη συνέχεια τα οποία αποδεικνύουν τη μη συμμετοχή του σε αυτή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνήγορος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Πολιτική, την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο editorial.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για το αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας επίσημου φορέα του της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Joint Research Centre (JRC), που δημοσιεύθηκε από το Publications Office of the...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της μάρκας θα βρίσκονται όλα τα νέα μοντέλα BMW του 2024, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να τα γνωρίσουν από...

ΥΓΕΙΑ

Η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας καλεί τους πολίτες, και ιδιαίτερα τα άτομα που ανήκουν στις ευάλωτες και ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω...