Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Π. Φιλιππίδη: Στο βήμα φίλη της τρίτης καταγγέλλουσας – Αμφισβήτησε την αξιοπιστία της ο συνήγορος υπεράσπισης

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη. Στο βήμα του μάρτυρα βρίσκεται φίλη της τρίτης καταγγέλλουσας που έχει κατηγορήσει τον ηθοποιό για απόπειρα βιασμού εντός του αυτοκινήτου του.

Η μάρτυρας εξετάζεται σήμερα από την υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και δικάζεται για μια πράξη βιασμού και δυο απόπειρες.

Σε ό,τι αφορά στην τρίτη καταγγέλλουσα είχε ισχυριστεί ότι ο κατηγορούμενος επιχείρησε να τη βιάσει το 2014 μετά από επαγγελματικό ραντεβού που είχαν μέσα στο αυτοκίνητό του καθώς είχε προσφερθεί να τη μεταφέρει στο σπίτι της.

Η μάρτυρας κατέθεσε ότι περίπου 3 ώρες μετά το περιστατικό συνάντησε την καταγγέλλουσα μαζί με έναν ακόμα ηθοποιό. Ο συνήγορος υπεράσπισης αμφισβήτησε την αξιοπιστία της μάρτυρος καθώς όπως υπογράμμισε μέχρι αυτή τη στιγμή δεν είχε αναφερθεί ότι κατά τη συνάντηση της με την καταγγέλλουσα ήταν παρόν ακόμα ένα άτομο.

Όταν τη ρώτησα τι συμβαίνει και γιατί ήταν έτσι μου είπε ότι πήγε άσχημα η συνάντηση με τον Φιλιππίδη και δεν ήταν σε θέση να μιλήσει, ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση είπε η μάρτυρας και ισχυρίστηκε ότι ο ηθοποιός εντόπισε την καταγγέλλουσα μέσω Instagram, αλλά η καταγγέλλουσα δεν κράτησε κανένα αποδεικτικό της συνομιλίας τους.

Όπως έχει περιγράψει στο δικαστήριο η φίλη της και κατά την προηγούμενη συνεδρίαση η καταγγέλλουσα της εκμυστηρεύθηκε ότι ο ηθοποιός την οδήγησε σε ένα αδιέξοδο κι αφού κλείδωσε τις πόρτες του αυτοκινήτου προσπάθησε να την αναγκάσει να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις παρά τη θέλησή της. Η γυναίκα είπε στη φίλη της ότι άρχισε να  φωνάζει και κατάφερε να γλιτώσει όταν ο Π. Φιλιππίδης της άνοιξε τις πόρτες να φύγει ενώ την απείλησε ότι θα την καταστρέψει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΓΕΙΑ

Τα βρέφη και τα παιδιά ηλικίας έως πέντε ετών παρουσίασαν μόνο «μέτριες» καθυστερήσεις στα αναπτυξιακά ορόσημα εξαιτίας των περιορισμών της πανδημίας Covid-19, σύμφωνα με...

ΕΛΛΑΔΑ

Διαδικτυακή έρευνα με θέμα «Ψυχολογική Ασφάλεια στην Εργασία: Διερευνώντας Προκλήσεις & Ευκαιρίες» πραγματοποίησε η KPMG με σκοπό να εστιάσει στο αίσθημα της ψυχολογικής ασφάλειας,...

ΔΙΕΘΝΗ

Αποκαθίσταται ύστερα από πέντε μήνες η επικοινωνία με το διαστημικό σκάφος Voyager 1, το πλέον απομακρυσμένο από τη Γη ανθρώπινο δημιούργημα, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Αναγνωρίζοντας τη σημασία των πράσινων δεξιοτήτων και της ενδυνάμωσης των παιδιών και των νέων, η UNICEF σχεδίασε και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα...