Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ζωγράφου: Καρέ-καρέ η στιγμή της ένοπλης ληστείας σε καφετέρια

Σε απόγνωση βρίσκεται η ιδιοκτήτρια καφετέριας που τα ξημερώματα του Σαββάτου έπεσε θύμα ληστείας στην περιοχή του Ζωγράφου.

Τρεις άγνωστοι εισήλθαν στο κατάστημα, που βρίσκεται στην οδό Στρατάρχη Παπάγου 132 και, φορώντας κουκούλες που κάλυπταν πλήρως τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Με την απειλή όπλου, πήγαν στο ταμείο και άρπαξαν 1.200 ευρώ, καθώς και δύο κινητά μεγάλης αξίας, που χρησιμοποιούνταν για την λήψη των παραγγελιών στην καφετέρια.

Τον Μάρτιο το κατάστημα είχε γίνει και πάλι στόχος ληστών, που έδρασαν με τον ίδιο τρόπο και είναι πιθανόν το δεύτερο «χτύπημα» να έγινε από τους ίδιους δράστες.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η ιδιοκτήτρια, που ανέβασε το βίντεο από τη στιγμή της ληστείας στα social media, ζήτησε από όσους αναγνωρίσουν κάποιον από τους ληστές να ενημερώσουν την αστυνομία.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση της, που περιλαμβάνει και το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα, αναφέρει:

«Αγαπητοί φίλοι, Είναι δεύτερη φορά μέσα στην χρόνια που οπλισμένοι νεαροί εισέρχονται στο κατάστημα και αρπάζουν την είσπραξη μέρας. Η αστυνομία δυστυχώς δεν έχει κάνει τίποτα εδώ και πολλούς μήνες από την πρώτη ληστεία. Παραθέτω το βίντεο και παρακαλώ όποιος αναγνωρίσει κάποιον να ενημερώσει την αστυνομία. Οι δύσκολες μέρες που διανύουμε δεν μπορούν να έχουμε και τέτοιου είδους προβλήματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Το 2002, το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών, μαζί με μια ομάδα ευρωπαϊκών οργανώσεων πολιτών, συνέταξε τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Δικαιωμάτων των Ασθενών, ο οποίος έχει μεταφραστεί...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ερωτηθείς εάν θα άλλαζε κάτι στην προσέγγισή του για τον δεύτερο προημιτελικό, ο Πεπ Γκουαρδιόλα σχολίασε: «Θα προτιμούσα να νικήσω. Συγχαρητήρια στην Ρεάλ Μαδρίτης...

LIFESTYLE

Την Κατερίνα Στανίση υποδέχθηκε η Έλενα Παπαβασιλείου, τη νύχτα της Τετάρτης, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή EQ που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Action...

ΕΛΛΑΔΑ

Βαρομετρικό χαμηλό αύριο Παρασκευή (19-04-24) στα δυτικά, συνοδευόμενο από μέτωπα, θα κινηθεί ανατολικά και προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος τη...