Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Στο δωμάτιο του Παίδων που πέθανε η Τζωρτζίνα – Νέες εξελίξεις στο θρίλερ

Τον περασμένο Ιανουάριο η 9χρονη Τζωρτζίνα δολοφονείται με χορήγηση κεταμίνης στο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού και η 33χρονη μητέρα της βρίσκεται μόνη μαζί στο δωμάτιο. Το κουβάρι στο θρίλερ της Πάτρας έχει αρχίσει να ξετυλίγεται.

Πέντε μήνες αργότερα η εκπομπή Live News βρίσκεται στον τόπο του εγκλήματος. Στο δωμάτιο που το βασανισμένο παιδί καταδικάστηκε να πεθάνει μόνο και αβοήθητο, με το τζάμι που υπάρχει στην πόρτα να δίνει μια πρώτη εξήγηση για την αλλαγή στο μοτίβο της δολοφονίας.

Η Τζωρτζίνα δεν πέθανε από ασφυξία όπως οι αδερφές της, αφού τα όσα συνέβαιναν μέσα φαίνονταν και υπήρχε κίνδυνος να προδοθεί το άτομο που ήθελε και είχε αποφασίσει να την σκοτώσει, αν την πλησίαζε και της έκλεινε το στόμα και τη μύτη.

Στις 29 Ιανουαρίου του 2022, η Τζωρτζίνα ήταν αδύνατον να γλιτώσει. Η μητέρα της που προφυλακίστηκε κατηγορούμενη για το έγκλημα, ειδοποίησε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές με μεγάλη καθυστέρηση, όταν ήδη η κόρη της, ήταν νεκρή, με τις καταθέσεις που έφτασαν στα χέρια του Ανθρωποκτονιών τις τελευταίες μέρες να είναι αποκαλυπτικές. Ηταν ήρεμη σαν να ζητούσε κάτι από τους γιατρούς.

«Έτσι όπως ερχόταν, η αίσθηση μου ήταν ότι κάτι ήθελε να μας ζητήσει, κάποιο υλικό όπως σεντόνια, ή κάποια βοήθεια για το παιδί, για παράδειγμα να το μετακινήσουμε. Δεν κατάλαβα ότι κάτι σοβαρό συνέβαινε, γιατί όπως σας είπα, ερχόταν περπατώντας και δεν μας φώναζε να πάμε για βοήθεια. Κατάλαβα όμως ότι μας αναζητούσε γιατί περπατώντας στο διάδρομο κοιτούσε αριστερά και δεξιά τους θαλάμους, μάλλον για να μας εντοπίσει. Όπως με πλησίαζε, κάτι έλεγε, αλλά δεν το άκουγα. Το έλεγε χαμηλόφωνα», είπε παιδίατρος του νοσοκομείου.

Δεν ήταν φυσιολογική η στάση της
Εκείνες τις στιγμές είχαν περάσει λίγα λεπτά από τη δολοφονία της Τζωρτζίνας και η στάση της 33χρονης μόνο φυσιολογική δεν ήταν.

«Βρισκόμασταν μαζί με μια άλλη νοσηλεύτρια στην στάση των νοσηλευτών. Είναι ένα γραφείο, με τζάμι, που βλέπει στον διάδρομο. Εγώ ήμουν όρθια, πίσω από το τζάμι της στάσης, στον πάγκο κι έβλεπα ένα μέρος του διαδρόμου και η άλλη νοσηλεύτρια λίγο πιο πίσω από έμενα. Όπως λοιπόν στεκόμουν εκεί, είδα να έρχεται προς το μέρος μου η μαμά της Τζωρτζίνας. Δεν περπατούσα γρήγορα και δεν φώναξε σε καμία στιγμή».

Λίγο νωρίτερα είχε περάσει από το δωμάτιο 12 που βλέπουμε ένας γιατρός που δεν είχε διαπιστώσει κάτι ανησυχητικό για τη Τζωρτζίνα. Από τη στιγμή που έφυγε μέσα στο μονόκλινο ήταν μόνο η 33χρονη κατηγορούμενη πια για τη δολοφονία.

«Στον θάλαμο της δεν ξαναπήγα, όσες φορές όμως πέρασα από έξω για να πάω σε άλλους ασθενείς, κοιτούσα από το τζάμι της πόρτας να δω αν είναι όλα καλά. Να σας πω σε αυτό το σημείο ότι η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν στη «μόνωση», στο θάλαμο «12». Η «μόνωση» είναι ένα μονόκλινο δωμάτιο με τουαλέτες, μέσα στην κλινική που νοσηλεύονται παιδιά τα οποία κατά την εκτίμηση των γιατρών πρέπει να νοσηλευτούν μόνα τους».

Οι αποκαλύψεις για το έγκλημα έχουν «παγώσει» τους στενούς συγγενείς και τους φίλους του ζευγαριού, που προσπαθούν, όπως τονίζουν στο LIVE NEWS, να συνειδητοποιήσουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται σε πανελλαδική κλίμακα οι εξορμήσεις από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με διενέργεια δωρεάν rapid test για όλους τους...

ΔΙΕΘΝΗ

Την περασμένη Πέμπτη η γαλλική εφημερίδα Le Monde είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένη από τον εαυτό της. Μετά από πέντε χρόνια δημοσιογραφικών ερευνών...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε συναγερμό έχουν τεθεί τα κομματικά επιτελεία για την ημερομηνία της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης. Στα εκλογικά διλήμματα αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το...

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ένας Πακιστανός κατά την διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, στην...