Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Προσωρινά κρατούμενοι οι δυο για την απόπειρα ανθρωποκτονίας 43χρονου

Με ομόφωνη απόφαση Εισαγγελέα και Ανακρίτριας Ρόδου αποφασίστηκε η προσωρινή κράτηση των δυο ατόμων που κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας 43χρονου. Οι δυο κατηγορούμενοι εμφανίστηκαν σήμερα ενώπιον της Ανακρίτριας συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο, Βασίλη Λόγγο, διορισμένο από το δικαστήριο και απολογήθηκαν.

Η ιατροδικαστική έκθεση που περιγράφει την αγριότητα της επίθεσης στον 43χρονο, δεν άφησε κανένα περιθώριο για τη μη προφυλάκιση τους.
H επίθεση των δυο ατόμων σύμφωνα με την ΕΛΑΣ έγινε στις 30 Μαΐου, σε χώρο ιδιοκτησίας του 43χρονου και πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 34 και 50 ετών, πατέρας και γιος.
Αύριο το πρωί ο δικηγόρος Βασίλης Μπέης θα δηλώσει παράσταση υποστήριξης των κατηγοριών κατά των δύο εκ μέρους της οικογένειας του 43χρονου.

Την περασμένη Παρασκευή ήρθαν από την Αυστραλία στενοί συγγενείς του 43χρονου και βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του, που παραμένει σε καταστολή στη ΜΕΘ. Αύριο μαζί με τον κ. Μπέη θα παραλάβουν τα προσωπικά αντικείμενα του από την Ασφάλεια Ρόδου.
Σημειώνεται ότι ο 43χρονος αν συνέλθει θα χρειαστεί να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο επειδή τα τραύματα που έχει, κυρίως στον λάρυγγα απαιτούν ειδίκευση για την αποκατάσταση τους.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Το 2002, το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών, μαζί με μια ομάδα ευρωπαϊκών οργανώσεων πολιτών, συνέταξε τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Δικαιωμάτων των Ασθενών, ο οποίος έχει μεταφραστεί...

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται σε πανελλαδική κλίμακα οι εξορμήσεις από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με διενέργεια δωρεάν rapid test για όλους τους...

LIFESTYLE

Την Κατερίνα Στανίση υποδέχθηκε η Έλενα Παπαβασιλείου, τη νύχτα της Τετάρτης, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή EQ που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Action...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ερωτηθείς εάν θα άλλαζε κάτι στην προσέγγισή του για τον δεύτερο προημιτελικό, ο Πεπ Γκουαρδιόλα σχολίασε: «Θα προτιμούσα να νικήσω. Συγχαρητήρια στην Ρεάλ Μαδρίτης...