Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Μαρία Μπονίκου: «Κάποια ημέρα θα με σκοτώσει ο γιος μου» – Η σοκαριστική αποκάλυψη της Μάγδας Τσαγγάνη

Δολοφονία στην Αίγινα: Η είδηση της άγριας δολοφονίας της 73χρονης ηθοποιού, Μαρίας Μπονίκου, στο σπίτι της στην Αίγινα έπεσε σαν «κεραυνός».

Η Μάγδα Τσαγγάνη μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για τη φίλη και γειτόνισσα της. «Ήταν φίλη μου η Μαρία, είχαμε δουλέψει μαζί… Αυτά που διαβάζω στις εφημερίδες για τους άλλους, συνέβη απέναντι από το σπίτι μου. Είναι δυνατόν το παιδί αυτό, που το είδα μωρό, μόλις είχε γεννηθεί…», δήλωσε απόλυτα συγκλονισμένη η Μάγδα Τσαγγάνη.

«Ήταν λίγο περίεργο άτομο», είπε για τον γιο της ηθοποιού, στον οποίον έχουν στραφεί πλέον οι υποψίες για τη δολοφονία της Μαρίας Μπονίκου. «Έβριζε δυνατά. Πάντως, υπήρχε πρόβλημα. ξέραμε ότι δεν δούλευε, δεν έκανε, δεν… Λέω, Χριστέ μου, τι άλλο θα ακούσω; Είμαι άρρωστη από χθες, δεν το περίμενα. Έπρεπε να έρθει να μας τα πει όλα η Μαρία, θα τον μαζεύαμε».

Όπως αποκάλυψε η Μάγδα Τσαγγάνη, η ηθοποιός είχε εμπιστευτεί σε άλλο πρόσωπο πως ένιωθε ότι κάποια μέρα θα τη σκοτώσει ο γιος της, ενώ είχε αποκαλύψει πως ο γιος της τής είχε πει πως εάν εκείνη πεθάνει, τότε αυτός θα πουλήσει όλη τους την περιουσία και θα αυτοκτονήσει.

Δολοφονία στην Αίγινα: Ομολόγησε ο γιος της Μαρίας Μπονίκου – Την έσφαξε με δύο μαχαίρια, τον βρήκαν να χορεύει έξω από την εκκλησία

Στο σημείο του φόνου, δίπλα στο άψυχο σώμα της, που εντοπίστηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, βρέθηκαν δύο μαχαίρια. Ο 46χρονος γιος της ομολόγησε το έγκλημα, αν και στην αρχή όταν προσήχθη δεν παραδέχθηκε ότι σκότωσε την ίδια του την μάνα.

Η 73χρονη Μαρία Μπονίκου βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι της στην περιοχή Πολλές Ελιές της Αίγινας, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ημίγυμνη από τη μέση και κάτω, με τους αστυνομικούς να διερευνούν και το ενδεχόμενο της κακοποίησης, κάτι που θα ταυτοποιηθεί με τη νεκροψία-νεκροτομή.

O 46χρονος που οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Πειραιά και φέρεται να ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του με θύμα την 73χρονη ηθοποιό, χρησιμοποίησε δυο μαχαίρια για να σφάξει τη μητέρα του και στη συνέχεια, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του και αφού περιπλανήθηκε λίγες ώρες κατέληξε έξω από την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα.

Δολοφονία στην Αίγινα: Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη χθες 4 Ιουνίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά,  46χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 4-6-2022, βρέθηκε εντός της οικίας της στη Αίγινα, θανάσιμα τραυματισμένη, 73χρονη ημεδαπή. Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια.

Από αστυνομικούς του Α.Τ. Αίγινας προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά  46χρονος ημεδαπός, ο οποίος  τυγχάνει συγγενικό πρόσωπο της θανούσας, ομολόγησε τη διάπραξη της  ανωτέρω αξιόποινης πράξης και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Για τον “πολιορκητικό κριό” της MG, το οικονομικό και καθόλα αξιόλογο SUV που ακούει στο όνομα ZS, η πολυφωνία των εκδόσεων μακροσκοπικά, απλά αποτελεί...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου και φέτος, με το καθιερωμένο διορθόδοξο συλλείτουργο την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...

ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό τραυματισμού ανηλίκου -έπειτα από προσπάθεια πυροδότησης βεγγαλικών που είχε στην κατοχή του σε περιοχή της Αττικής- «Το Χαμόγελο...