Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

«Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας χόρευε ζεϊμπέκικο-Άδειασε το μαγαζί»

Η γιαγιά της μικρής Μαλένας, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου δηλαδή, λίγες ημέρες μετά το θάνατο του παιδιού χόρευε ζεϊμπέκικο σε μαγαζί, αποκαλύπτεται τώρα, με τον κόσμο να κοιτά, να απορεί και να αντιδρά.

Γυναίκα που γνωρίζει την οικογένεια Πισπιρίγκου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 υποστήριξε ότι η μητέρα της ΡούλαςΠισπιρίγκου «έλεγε τον καφέ από εδώ και από εκεί, ασχολούταν με μαγείες, με τέτοια πράγματα», ενώ η ίδια η μητέρα των τριών νεκρών κοριτσιών «βεβαίως πήγανε να της πουν τον καφέ… Για την μαγεία, είχε την μάνα».

Προσέθεσε δε πως πήγαινε να της πουν τον καφέ μόνο για ότι είχε να κάνει με τον Μάνο Δασκαλάκη «που είναι, τι κάνει, με ποια είναι, τι ράνει, ειδικά τελευταία με μια κοπέλα από την Αθήνα», ενώ «ούτε καν την ένοιαζαν τα παιδιά της».

Σύμφωνα με μία ακόμη μαρτυρία μερικές μέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας, η Ελένη Λεγάτου, μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, βρέθηκε σε ταβέρνα και μάλιστα χόρεψε ζεϊμπέκικο, με αποτέλεσμα πολλοί από τους θαμώνες του μαγαζιού να φύγουν.

Το ζεϊμπέκικο της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου που έκανε όλους να φύγουν από το μαγαζί
«Σε μαγαζί, στην Αχαΐα που η γιαγιά χόρευε ζεϊμπέκικο! Μετά τον θάνατο… η Μαλένα ήτανε, που χόρευε ζεϊμπέκικο σαν να μη συμβαίνει τίποτα! 15-20 μέρες, δεν είχε σαραντίσει το παιδάκι. Έγινε χαμός εκεί… Την βλέπανε, ο κόσμος, κι εμείς απ’ έξω ήμασταν. Με το που είδαμε αυτό το θέαμα, ε δεν θα καθόμουν να χτυπήσω και παλαμάκια σε μια γυναίκα που έχει χάσει το εγγόνι της! Φύγαμε άρον άρον, όλοι, άδειασε το μαγαζί, γιατί φαντάσου ότι εμείς αισθανθήκαμε χάλια», είπε δημιουργώντας αίσθηση.

Η γυναίκα λέει ακόμη ότι «παραμονή της κηδείας της Ίριδας η μαμά της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν μαζί με την άλλη την κόρη στην κουζίνα και κουβεντιάζανε χαμηλοφώνως… Κάτι ακούσαμε και αισθανθήκαμε τόσο χάλια που σηκωθήκαμε και φύγαμε. Κουβέντιαζε η μαμά της μαζί με την αδελφή, που ήταν έγκυος η Ρούλα για να «ρίξουνε» το παιδί. Είχανε την Ρούλα μαζί και της έλεγαν «να το ρίξεις». Δηλαδή, αυτό… και φύγαμε, φύγαμε, φύγαμε! Δηλαδή ήταν τρελό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΓΕΙΑ

Τα βρέφη και τα παιδιά ηλικίας έως πέντε ετών παρουσίασαν μόνο «μέτριες» καθυστερήσεις στα αναπτυξιακά ορόσημα εξαιτίας των περιορισμών της πανδημίας Covid-19, σύμφωνα με...

ΔΙΕΘΝΗ

Η Κίνα έθεσε σήμερα σε κόκκινο συναγερμό ένα μέρος του νότιου τμήματος της χώρας εξαιτίας φονικών καταρρακτωδών βροχοπτώσεων στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ, πρωτεύουσα της οποίας...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τρεις νέοι Δήμοι της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας έχουν ενταχθεί από την Παρασκευή 19/4/2024 στη λειτουργία του Κτηματολογίου, μετά την περαίωση της διαδικασίας κτηματογράφησης (ΦΕΚ_2335_Β_19.04.2024),...

ΔΙΕΘΝΗ

Στις πανεπιστημιουπόλεις της Αμερικής μεταφέρεται ο πόλεμος στη Γάζα. Στο Κολούμπια, έχουν συλληφθεί περισσότεροι από εκατό φοιτητές που διαδηλώνουν υπέρ των Παλαιστινίων και η...