Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με τον αιφνίδιο θάνατο του 12χρονου κοριτσιού – Τι λένε οι γονείς

Αναπάντητα παραμένουν πολλά ερωτήματα σχετικά με τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του 12χρονου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη.

Οι γονείς του άτυχου κοριτσιού βρίσκεται σε κατάσταση σοκ προσπαθώντας να καταλάβουν τον λόγο από τον οποίο έφυγε από τη ζωή το 12χρονο παιδί τους.

Οι γονείς συντετριμμένοι προσπαθούν να αντιληφθούν το τι συνέβη, με τον πατέρα να κάνει λόγο για ένα υγιέστατο παιδί, που έκανε κάθε χρόνο ιατρικές εξετάσεις, ενώ σημειώνει ότι πριν από τρεις μήνες το κορίτσι είχε επισκεφθεί καρδιολόγο.

Η δραματική περιγραφή του πατέρα
Ο πατέρας του κοριτσιού περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που βίωσε η οικογένεια με το παιδί τους.

«Η γυναίκα μου πήγε το πρωί να την ξυπνήσει και τη βρήκε μελανιασμένη. Είχαμε πάει με το σχολείο εκδρομή όλοι μαζί, διασκεδάσαμε, περάσαμε ωραία. Ήταν και οι δύο μου οι κόρες μαζί, γυρίσαμε, φάγαμε, παίξαμε και το βράδυ κοιμηθήκαμε.

Το πρωί όπως ξύπνησε η γυναίκα μου γύρω στις 7:30 περίπου για να τις σηκώσει για το σχολείο», λέει ο πατέρας του κοριτσιού και περιγράφει τις προσπάθειες που έκανε για να επαναφέρει την κόρη του στη ζωή.

«Η μεγάλη δεν ανταποκρινόταν στο ξύπνημα και έτσι όπως την γύρισε την είδε μελανιασμένη, άρχισε να φωνάζει, πετάχτηκα εγώ, προσπάθησα να της κάνω τεχνητή αναπνοή και ΚΑΡΠΑ για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ».

Φως στα αίτια του θανάτου
Η ιατροδικαστής που ολοκλήρωσε τη νεκροψία αναφέρει την ανακοπή καρδιάς, αλλά δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει για τα αίτια που οδήγησαν στο τραγικό αποτέλεσμα.

Η ίδια αναφέρει ότι από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις θα προκύψουν στοιχεία για το πώς προήλθε ο θάνατος.

«Ούτε από την αυτοψία στο σπίτι, ούτε από την νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε προέκυψαν στοιχεία για το πως προήλθε ο θάνατος του παιδιού. Σαφή συμπεράσματα θα προκύψουν από τη ιστολογική και τοξικολογική εξέταση που θα διενεργήθηκε», λέει η ιατροδικαστής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, Λήδα Κοβάτση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Το 2002, το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών, μαζί με μια ομάδα ευρωπαϊκών οργανώσεων πολιτών, συνέταξε τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Δικαιωμάτων των Ασθενών, ο οποίος έχει μεταφραστεί...

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται σε πανελλαδική κλίμακα οι εξορμήσεις από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με διενέργεια δωρεάν rapid test για όλους τους...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ερωτηθείς εάν θα άλλαζε κάτι στην προσέγγισή του για τον δεύτερο προημιτελικό, ο Πεπ Γκουαρδιόλα σχολίασε: «Θα προτιμούσα να νικήσω. Συγχαρητήρια στην Ρεάλ Μαδρίτης...

LIFESTYLE

Την Κατερίνα Στανίση υποδέχθηκε η Έλενα Παπαβασιλείου, τη νύχτα της Τετάρτης, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή EQ που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Action...