Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Επιτέθηκε σε 87χρονο για να τον ληστέψει ο 29χρονος που συνελήφθη για κλοπές παγκαριών

Άλλο ένα αδίκημα πρόσθεσε στο κατηγορητήριό του, ένας 29χρονος, ο οποίος την ερχόμενη Δευτέρα 30 Μαΐου, πρόκειται να καθίσει στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για κλοπή αυτοκινήτου και διάρρηξη σε παγκάρια Ιερών Ναών, στην περιοχή του Αλμυρού.

Εν αναμονή της δικασίμου του, που πήρε προχθές αναβολή, ο 29χρονος, ο οποίος, στο μεταξύ, αφέθηκε ελεύθερος, λήστεψε 87χρονο, χθες το μεσημέρι, έξω από το Old City, στην οδό Ζάχου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 29χρονος προσέγγισε τον ηλικιωμένο κατά τη στιγμή που εκείνος έβγαινε από κατάστημα της πόλης και με τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος του, αφαίρεσε από την τσέπη του πουκαμισού του, το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από διερχόμενο πολίτη, ο οποίος ακολούθησε το δράστη, με αποτέλεσμα, τα χρήματα να πέσουν από τα χέρια του,  στην προσπάθειά του να διαφύγει και να τα παραλάβει ο παθόντας, ο οποίος μεταφέρθηκε για έλεγχο της κατάστασης της υγείας του, στο Νοσοκομείο.

Μετά από επισταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών, ο 29χρονος εντοπίσθηκε σε σημείο της πόλης και ακινητοποιήθηκε, ενώ θα οδηγηθεί εκ νέου, στον εισαγγελέα.

Ο 29χρονος, που την Πέμπτη είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα για την κλοπή αυτοκινήτου και διάρρηξη παγκαριών, κατέθεσε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών εδώ και 10 χρόνια περίπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη, να κάνει λόγο για «εθνικό στόχο που επιδιώχθηκε με πολλές προσπάθειες και από μεγάλους ηγέτες της χώρας εδώ...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το 7ο Ελληνικό Συνέδριο Ογκολογίας με τίτλο “Ανθρώπινο άγγιγμα στη ψηφιακή εποχή” διοργανώνεται από την Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) και την Ελληνική Εταιρεία...

ΔΙΕΘΝΗ

Στις πανεπιστημιουπόλεις της Αμερικής μεταφέρεται ο πόλεμος στη Γάζα. Στο Κολούμπια, έχουν συλληφθεί περισσότεροι από εκατό φοιτητές που διαδηλώνουν υπέρ των Παλαιστινίων και η...

ΕΛΛΑΔΑ

Η πεζοπορία μίας τουρίστριας σε φαράγγι της Κρήτης, ήταν απρόβλεπτη καθώς τραυματίστηκε και χρειάστηκε να συνδράμουν οι αρχές για την διάσωσή της. Όλα συνέβησαν...