Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι λέει συγκρατούμενη της για τις έξτρα παροχές στην φυλακή και το «Μάνο αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ»

Μία συγκλονιστική μαρτυρία πρώην κρατούμενης Κορυδαλλού για τη Ρούλα Πισπιρίγκου έφερε στο φως της δημοσιότητας.

Η πρώην κρατούμενη αποκαλύπτει πως είναι στη φυλακή η 33χρονη, πώς τις συμπεριφέρονται οι συγκρατούεμενες της και πως αντιδρά σε σχόλια για τα παιδιά της, αλλά και τον Μάνο Δασκαλάκη. Όπως λέει όσες φορές την είδε ήταν ψύχραιμη και ανέκφραστη, ενώ δεν αντέδρασε ούτε μία φορά σε όσα σχόλια έκαναν για τα παιδιά της οι άλλες κρατούμενες αναφέρει ο ΑΝΤ1.

Συμπλήρωσε μάλιστα, πως επειδή όλες γνώριζαν την εμμονή της με τον Μάνο, της φώναζαν συνεχώς για να αντιδράσει «Μάνο αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ».

Και υπογράμμισε: «Τις φορές που την είδα φαινόταν ψύχραιμη και ανέκφραστη, σαν να μην αντιλαμβανόταν για τι κατηγορείται και τη σοβαρότητα της κατάστασης. Είναι απαξιωτική με τις υπόλοιπες κρατούμενες, αλλά υπερβολικά ευγενική με τους υπαλλήλους, επειδή θέλει να έχει την εύνοιά τους»!

Και πρόσθεσε: «Οι κρατούμενες την αντιμετωπίζουν με θυμό και οργή, καθώς εκτός από το ότι η πλειοψηφία είναι μητέρες, βάσει μητρικού ενστίκτου δημιουργεί απέχθεια για ό,τι έχει κάνει. Ο μόνος τρόπος για να εκφράσουν το θυμό τους οι γυναίκες είναι με το να της φωνάξουν υβριστικά σχόλια από το προαύλιο, το οποίο βλέπει στο δικό της κελί.

Ωστόσο εκείνη όσα σχόλια και να ακούει για τα παιδιά της δεν αντιδράει και η μόνη φορά που είχε έντονη αντίδραση χτυπώντας τα παντζούρια του θαλάμου είναι όταν άκουσε μια κρατούμενη να της φωνάζει κάτι που αφορούσε τον Μάνο”.

Οι κρατούμενες της ειρωνεύονται και της φωνάζουν: “Μάνο αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ» θέλοντας να προκαλέσουν την αντίδρασή της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Μια νέα θεραπεία με αντισώματα μπορεί να επιβραδύνει την εξέλιξη των κινητικών προβλημάτων σε ορισμένα άτομα με νόσο του Πάρκινσον, όπως δείχνουν τα πρώτα...

ΕΛΛΑΔΑ

Το 2002, το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών, μαζί με μια ομάδα ευρωπαϊκών οργανώσεων πολιτών, συνέταξε τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Δικαιωμάτων των Ασθενών, ο οποίος έχει μεταφραστεί...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Την 29η Απριλίου 2024 προσδιόρισε ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης ως καταληκτική ημερομηνία για την τακτοποίηση ρυθμίσεων οφειλών, επ’ ευκαιρία της...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ρεκόρ επενδύσεων και κερδοφορίας κατέγραψε ο ΑΔΜΗΕ για τη χρήση του 2023. Οι κεφαλαιουχικές δαπάνες ανήλθαν σε 672 εκατ. ευρώ, ποσό ρεκόρ στην ιστορία του...