ΕΛΛΑΔΑ

Ριζόπουλος: Να αντικατασταθεί ο Περιφερειάρχης και οι Αντιπεριφερειάρχες στην Ήπειρο μέχρι την απόφαση του Πειθαρχικού

Κάλεσμα προς του περιφερειακούς συμβούλους της Ηπείρου απευθύνει ο επικεφαλής της παράταξης Ορίζοντες Ηπείρου, Σπύρος Ριζόπουλος, προκειμένου να απέχουν από οποιαδήποτε ψηφοφορία επ αφορμής της υπόθεσης της παραπομπ0ής του Περιφερειάρχη κ. Καχριμάνη στο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Αναλυτικά η δήλωση του Σπύρου Ριζόπουλου:

Η εξέλιξη της παραπομπής του Περιφερειάρχη κ. Καχριμάνη και των Αντιπεριφερειαρχών που συμμετέχουν στην Οικονομική Επιτροπή οδηγούν σε τέλμα τη σχέση εκλεγμένων και Δημόσιας Διοίκησης.

Ως αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί κάθετη έλλειψη εμπιστοσύνης στην Πολιτική Ηγεσία και στους Δημοσίους Λειτουργούς, που ξέχασαν ότι οφείλουν πάνω από όλα να υπερασπίζονται τα συμφέροντα των πολιτών της Ηπείρου, και όχι να υπηρετούν τις πολιτικές βλέψεις των εκάστοτε αρχόντων.

Ως εκ τούτου και μέχρι να αποφανθεί το Πειθαρχικό Συμβούλιο οι μόνες επιλογές που υπάρχουν είναι οι εξής:

1. Να αντικατασταθεί ο Περιφερειάρχης και οι Αντιπεριφερειάρχες καθότι μετέχουν στην Οικονομική Επιτροπή και συναποφασίζουν.

2. Να αντικατασταθούν οι Νομικοί Σύμβουλοι που πραγματοποιούν τις εισηγήσεις στο περιφερειακό Συμβούλιο και τις Επιτροπές.

Ωσότου γίνουν οι παραπάνω αντικαταστάσεις παροτρύνω του Περιφερειακούς Συμβούλους όλων των παρατάξεων, συμπεριλαμβανομένου και της Παράταξης του κ. Καχριμάνη γιατί γνωρίζουμε πλέον ότι δεν τους συμβουλεύεται για κανένα ζήτημα, για τη δική του νομική προστασία να απέχουν από οποιαδήποτε ψηφοφορία ή εφόσον συμμετέχουν να ψηφίζουν μόνο «παρών» διότι ακόμα και η άρνηση ενέχει νομικούς κινδύνους.

Αναμένων τις ενέργειες σας.

Με εκτίμηση,

Σπύρος Ριζόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το έγγραφο IEEP καθιστά σαφές ότι οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και οι μη βιώσιμες γεωργικές πρακτικές μειώνουν ήδη την παραγωγή ελιών, πατάτας και...

ΔΙΕΘΝΗ

Αν και η θεραπεία με κύτταρα CAR-T έχει ερευνηθεί εδώ και δεκαετίες, τα φάρμακα χορηγούνται στην Ισπανία για μόλις τέσσερα χρόνια, ανοίγοντας ορίζοντες για...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Φαρμακονήσι μετέβη ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας, όπου συναντήθηκε με στελέχη και οπλίτες στο φυλάκιο. Στην επίσκεψή του, ο Νίκος Δένδιας συνοδεύθηκε από...

LIFESTYLE

Τα δικά του σχόλια για τα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας έκανε ο Αντώνης Πρέκας. Ο γνωστός δημοσιογράφος άνοιξε τα χαρτιά του στην κάμερα του...

Copyright © 2020 Editorial.gr

Exit mobile version