Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Πάσχα στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού θα κάνει ο Μένιος Φουρθιώτης

Στον Κορυδαλλό οδηγείται αύριο το πρωί ο Μένιος Φουρθιώτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τηλεπαρουσιαστής θα παραληφθεί γύρω στις 8:30 – 9:00 το πρωί από την ΓΑΔΑ, όπου κρατείται μέχρι στιγμής, και θα μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού όπου θα μπει στην ΣΤ πτέρυγα .

Σημειώνεται ότι πριν από την μεταφορά του στον Κορυδαλλό θα έχει κάνει μοριακό τεστ για κορονοϊό.

Οι άλλοι δυο συλληφθέντες για την υπόθεση θα μεταφερθούν στις φυλακές Μαλανδρίνου ο ένας και στις φυλακές Λάρισας ο άλλος.

Μετά από περίπου έξι ώρες ολοκληρώθηκαν το απόγευμα οι απολογίες του Μένιου Φουρθώτη και των τριών συγκατηγορουμένων του, στον 30ο τακτική ανακριτή.

Λίγο μετά τις 19.00 το απόγευμα, έγινε γνωστό ότι προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο Μένιος Φουρθιώτης και οι οι δύο συγκατηγορούμενοι του.

Ανακριτής και εισαγγελέας φαίνεται πως δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του παρουσιαστή και έτσι ο Μένιος Φουρθιώτης παίρνει το δρόμο για τη φυλακή.

Αρνήθηκε τις κατηγορίες ο Φουρθιώτης

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παρουσιαστής αρνήθηκε τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί ότι ο ίδιος σχεδίασε τις επιθέσεις στο σπίτι του.

Την ίδια στάση φέρονται να έχουν κρατήσει και οι δύο άνδρες που φέρονται ως οι δράστες των επιθέσεων στην οικία Φουρθιώτη. Σύμφωνα με πληροφορίες επέμειναν πως η μόνη τους σχέση με τον Μένιο Φουρθιώτη είναι ότι τους είχε προσλάβει ως φύλακες μετά την απόφαση να αποσυρθεί η αστυνομική συνοδεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το 7ο Ελληνικό Συνέδριο Ογκολογίας με τίτλο “Ανθρώπινο άγγιγμα στη ψηφιακή εποχή” διοργανώνεται από την Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) και την Ελληνική Εταιρεία...

ΔΙΕΘΝΗ

Στις πανεπιστημιουπόλεις της Αμερικής μεταφέρεται ο πόλεμος στη Γάζα. Στο Κολούμπια, έχουν συλληφθεί περισσότεροι από εκατό φοιτητές που διαδηλώνουν υπέρ των Παλαιστινίων και η...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη, να κάνει λόγο για «εθνικό στόχο που επιδιώχθηκε με πολλές προσπάθειες και από μεγάλους ηγέτες της χώρας εδώ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρωτοφανές σκηνικό ξυλοδαρμού έξω απο την αίθουσα της Ολομέλειας. Μετά από έναν έντονο διαπληκτισμό, ο πρώην «Σπαρτιάτης» και νύν ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος ξυλοκόπησε τον...