Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Μάνος Δασκαλάκης: Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε βρει άλλον άντρα – Ύποπτο ότι η Τζωρτζίνα θάφτηκε με το τάμπλετ

Τον θάνατο των τριών παιδιών του περιέγραψε ο Μάνος Δασκαλάκης στην ανακρίτρια. Στην κατάθεση του αποκαλύπτει λεπτομέρειες που δεν είναι γνωστές για τον τρόπου που τα τρία κοριτσάκια από την Πάτρα χάθηκαν, με την μητέρα τους να φέρεται ως υπαίτια για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Τα αίτια θανάτου των άλλων δύο παιδιών ερευνώνται.

Στην κατάθεση, που έφερε στο φως το dikastiko.gr, ο Μάνος Δασκαλάκης προχώρησε σε μία ανατριχιαστική αποκάλυψη για την ημέρα που έχασε τη ζωή της η μικρή Ίριδα. Εξήγησε στην ανακρίτρια ότι ο ίδιος ενημερώθηκε από την αδερφή της Πισπιρίγκου, ότι το κοριτσάκι δεν αναπνέει και επέστρεψε στο σπίτι «μόλις έφθασα αντίκρισα την Πισπιρίγκου να κάνει ΚΑΡΠΑ στο παιδί μας και τη Τζωρτζίνα να φωνάζει “θεέ μου μη μου πάρεις την αδελφούλα μου” και τη Ρούλα να φωνάζει “δεν θα σε αφήσω και εσένα να μου φύγεις”».

Επιπλέον ο πατέρας των κοριτσιών επιβεβαίωσε τις πληροφορίες περί απιστίας της Ρούλας Πισπιρίγκου. Σε ερώτηση της ανακρίτριας για το αν την περίοδο που απεβίωσε η Ίριδα ζούσε μαζί με τη σύζυγό του απάντησε ότι 2 με 3 ημέρες πριν το θάνατο της Ίριδας είχε φύγει από το σπίτι και έμενε μαζί με τους γονείς του. Όταν ερωτήθηκε για το λόγο απάντησε: «Γιατί έμαθα ότι η σύζυγός μου είχε βρει έναν άλλον άνδρα, πράγμα που μου το επιβεβαίωσε και η ίδια».

Για το τάμπλετ το οποίο έχει θαφτεί μαζί με την Τζωρτζίνα είπε ότι εκείνη τη στιγμή δεν του έκανε εντύπωση, ωστόσο αναφέρει ότι πλέον του φαίνεται ύποπτο και θεωρεί ότι η συσκευή πρέπει να ελεγχθεί.

Ολόκληρη η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στην ανακρίτρια

«Με τη κα Πισπιρίγκου γνωριστήκαμε σε αγώνα ποδοσφαίρου, στο γήπεδο της Πάτρας το έτος 2013. Δημιουργήσαμε σχέση και αργότερα το ίδιο έτος ήρθε στη ζωή μας η Τζωρτζίνα. Επίσης το ίδιο έτος, στις 20-09-2013, παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο. Το έτος 2015 ήρθε στη ζωή μας το 2° παιδί μας η Μαλαίνα. Μέχρι το έτος 2019 που απεβίωσε η μικρή μας Μαλαίνα, της οποίας η αιτία θανάτου ήταν η ηπατική ανεπάρκεια, ήμασταν μια χαρά σαν οικογένεια. Ήταν όλα ιδανικά μεταξύ μας. Από το έτος 2019 και μετά και λόγω του θανάτου της μικρής μας Μαλαίνας άρχισαν τα μικροπροβλήματα στη σχέση μας χωρίς αυτό όμως να έχει αντίκτυπο στα παιδιά μας.

ΕΡ. Όταν αναφέρεστε σε μικροπροβλήματα ακριβώς εννοείτε;

ΑΠ. Εννοώ ότι μετά το θάνατο της Μαλαίνας αντί να μας δώσει όλο αυτό άρχισε να μας απομακρύνει και εμένα προσωπικά άρχισε να με απομακρύνει αυτό πιο πολύ συναισθηματικά από τη συζυγική μας σχέση, δηλαδή η Ρούλα προσπαθούσε να συνέλθει από την απώλεια του παιδιού μας, ενώ εγώ ασχολιόμουν περισσότερο με το άλλο μας παιδί με τη Τζωρτζίνα μας. Όλη αυτή η κατάσταση δημιούργησε μεταξύ μας ένα συναισθηματικό κενό.

Μετά από 2 χρόνια από το θάνατο της Μαλαίνας έρχεται στη ζωή μας η μικρή μας Ίριδα και μέσα σε 6 μήνες μαθαίνω ότι έπαθε ανακοπή στη κούνια της.

ΕΡ. Εκείνη τη περίοδο που απεβίωσε η Ίριδα εσείς συμβιώνατε με τη σύζυγο σας ή ήσασταν σε διάσταση;

ΑΠ. Όχι, 2 με 3 ημέρες πριν το θάνατο της Ίριδας είχα φύγει από το σπίτι και έμενα στους γονείς μου.

ΕΡ. Για ποιο λόγο είχατε φύγει από το σπίτι;

ΑΠ. Γιατί έμαθα ότι η σύζυγός μου είχε βρει έναν άλλον άνδρα, πράγμα που μου το επιβεβαίωσε και η ίδια.

ΕΡ. Φεύγοντας από το σπίτι της ανακοινώσατε ότι θα χωρίσετε οριστικά ζητώντας της διαζύγιο;

ΑΠ. Όχι, απλώς έφυγα από το σπίτι χωρίς να της ανακοινώσω κάτι. Τέτοιου είδους ανακοίνωση έκανα αφού επήλθε ο θάνατος της Ίριδας.

ΕΡ. Πως πληροφορηθήκατε το θάνατο της μικρής Ίριδας;

ΑΠ. Με πήρε τηλέφωνο η αδελφή της και μου είπε ότι το παιδί δεν αναπνέει. Εκείνη την ώρα ήμουν σε πολύ κοντινή απόσταση από το σπίτι και κατέφθασα μέσα σε 2 με 3 λεπτά πριν έρθει το ασθενοφόρο. Μόλις έφθασα αντίκρισα τη Ρούλα να κάνει ΚΑΡΠΑ στο παιδί μας και τη Τζωρτζίνα να φωνάζει θεέ μου μη μου πάρεις την αδελφούλα μου και τη Ρούλα να φωνάζει δεν θα σε αφήσω και εσένα να μου φύγεις’. Καθώς έσπευσα να βοηθήσω τη Ρούλα έπιασα το ποδαράκι της Ίριδας και ήταν παγωμένο και τότε ήρθε και το ασθενοφόρο. Πήρε το ασθενοφόρο το παιδί μας, συνέχισαν μέσα στο ασθενοφόρο να προσπαθούν να επαναφέρουν το μωρό και μετά από 2 με 3 λεπτά ξεκινήσαμε για το ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ νοσοκομείο. Φθάνοντας εκεί ανέλαβαν οι γιατροί το καθήκον τους, αλλά από όσο μας ενημέρωσαν ήταν ήδη αργά. Εκείνη την ώρα εγώ κατέρρευσα, δε μπορούσα να καταλάβω τι είχε γίνει και η Ρούλα ήταν σε κατάσταση σοκ και έκλαιγε συνέχεια.

ΕΡ. Ποια ήταν η αιτία θανάτου της Ίριδας;

ΑΠ. Εκείνη τη στιγμή οι γιατροί μας είπαν ότι είναι αδιευκρίνιστη η αιτία θανάτου. Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν σε ανακοπή υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Μετά έγινε νεκροψία-νεκροτομή και λάβαμε την απάντηση ότι η αιτία θανάτου οφειλόταν σε αγενεσία φλεβοκόμβου. Τα αποτελέσματα της νεκροψίας νεκροτομής βγήκαν αρκετούς μήνες μετά και ενώ είχε πάθει ανακοπή και η Τζωρτζίνα. Μέσα σε όλο αυτό το διάστημα ο θεράπων ιατρός κος Ηλιάδης, σε συνεργασία με το Ωνάσειο, μας είχε πει να προβούμε σε γονιδιακό έλεγχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χρονιά ορόσημο για την Παπαστράτος ήταν το 2023 προς την επίτευξη του στόχου για ένα μέλλον χωρίς τσιγάρο. O συνολικός αριθμός των χρηστών IQOS...

ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της Κυριακής από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες...

ΕΛΛΑΔΑ

Διαδικτυακή έρευνα με θέμα «Ψυχολογική Ασφάλεια στην Εργασία: Διερευνώντας Προκλήσεις & Ευκαιρίες» πραγματοποίησε η KPMG με σκοπό να εστιάσει στο αίσθημα της ψυχολογικής ασφάλειας,...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Αναγνωρίζοντας τη σημασία των πράσινων δεξιοτήτων και της ενδυνάμωσης των παιδιών και των νέων, η UNICEF σχεδίασε και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα...