Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: «Η Ρούλα είχε σχέση με συγγενή του Μάνου – Την ξυλοκόπησε μπροστά στην Τζωρτζίνα»

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις που αποτυπώνουν το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούσαν τα τρία αγγελούδια, έρχονται καθημερινά πλέον στο φως της δημοσιότητας.

Τα στόματα πλέον στην Πάτρα έχουν ανοίξει και αποκαλύπτουν την άρρωστη σχέση του ζευγαριού, την εμπλοκή τρίτων προσώπων, εξωσυζυγικές σχέσεις, καβγάδες, ακόμα και ξυλοδαρμούς. Αναλυτικότερα, νέα στοιχεία που ανοίγουν νέους δρόμους στην έρευνα και στην προσπάθεια «ανίχνευσης» χαρακτήρων, έκανε στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1 ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση με κοινό γνωστό της ίδιας και του Μάνου Δασκαλάκη, προσθέτοντας πως το τρίτο πρόσωπο ήταν συγγενής του Μάνου Δασκαλάκη και εξ αγχιστείας με την προφυλακισμένη για την παιδοκτονία της Τζωρτζίνας, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ήταν μια «συγγένεια που έγινε στην διαδρομή».

Σημείωσε μάλιστα πως η εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου χρονικά έγινε πριν από την γέννηση της Ίριδας, η οποία πέθανε σε ηλικία λίγων μηνών, με τον Γρηγόρη Λέων να τονίζει σήμερα πως πρόκειται για ασφυκτικό θάνατο και πως «οι δηλώσεις… δείχνουν τον δράστη του εγκλήματος».

Ο Γιώργος Αναστασόπουλος είπε ακόμη πως από το ρεπορτάζ έχει αναδειχθεί πως ο Μάνος Δασκαλάκης χτυπούσε την Ρούλα Πισπιρίγκου και μάλιστα τουλάχιστον τρεις φορές ενώπιον της μεγαλύτερης κόρης τους, σημειώνοντας πως «ο Μάνος χτυπούσε την Ρούλα και η Τζωρτζίνα ήταν μπροστά».

Χθες πάντως ο Μάνος Δασκαλάκης, αναφερόμενος στην σχέση του με την Ρούλα Πισπιρίγκου, είπε: «Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να λέει ότι θέλει. Δεν έχω να φοβάμαι τίποτα απολύτως. Μου έλεγε ότι θα με καταστρέψει, αλλά το μυαλό μου δεν πήγαινε στο κακό, θεωρούσα ότι εννοούσε οικονομικά. Αυτή την έκρηξη την είχε μετά την Ίριδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας των παιδιών.

Ο ίδιος αρνήθηκε τα περί παράλληλης σχέσης, ενώ αποκάλυψε πως εκείνος τώρα έμαθε ότι η γυναίκα του είχε πληρώσει κάποιον για να τον βλάψει. «Είχε προσλάβει κάποιον για να με χτυπήσει, να μην μπορώ να είμαι στην Αθήνα και να επιστρέψω στην Πάτρα».

Ο ίδιος με ψυχραιμία αναφέρεται στην εν διαστάσει -πλέον- σύζυγό του, αλλά και στις κατηγορίες εις βάρος της για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για το αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας επίσημου φορέα του της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Joint Research Centre (JRC), που δημοσιεύθηκε από το Publications Office of the...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της μάρκας θα βρίσκονται όλα τα νέα μοντέλα BMW του 2024, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να τα γνωρίσουν από...

ΥΓΕΙΑ

Η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας καλεί τους πολίτες, και ιδιαίτερα τα άτομα που ανήκουν στις ευάλωτες και ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω...