Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαριστική μαρτυρία 48χρονης για την κακοποίηση που βίωσε από τον πατέρα των παιδιών της – Η αστυνομία αδιαφόρησε

Συγκλονίζει η μαρτυρία 48χρονης για την τοξική σχέση που είχε πρό ετών με σύντροφό της που την κακοποιούσε συστηματικά. Με τον συγκεκριμένο άνδρα η 48χρονη έκανε μάλιστα δύο παιδιά. Καταγγέλει σωματική, λεκτική και ψυχολογική βία ως καθημερινά φαινόμενα στη σχέση τους.

Το 2006, η 48χρονη αναισθησιολόγος πήγε σε νοσοκομείο επαρχιακής πόλης για να κάνει το αγροτικό της και εκεί γνώρισε έναν άνδρα, επίσης γιατρό, σύναψαν σχέση και απέκτησαν δύο παιδιά. Χωρίς να το καταλάβει, εγκλωβίστηκε, όπως λέει στο MEGA, σε μία άκρως κακοποιητική σχέση με ξυλοδαρμούς, λεκτική και ψυχολογική βία, απειλές, ακόμα και εκβιασμούς για δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών στο διαδίκτυο.

«Από την αρχή έδειχνε σημάδια άσχημης συμπεριφοράς, τα οποία εγώ δεν ήθελα να δω…Δεν είχα την εμπειρία να τα δω. Κάθε φορά γινόταν μια κίνηση παραπάνω, φώναζε, ερχόταν πιο κοντά στο πρόσωπό μου και με άγγιζε», κατήγγειλε η 48χρονη.

Σταδιακά, η καθημερινή κακοποίηση , σύμφωνα με την 48χρονη αναισθησιολόγο μεταφέρθηκε στο εργασιακό περιβάλλον με συκοφαντική δυσφήμηση σε συναδέλφους, απειλές για κακή αξιολόγηση του έργου της, εκμεταλλευόμενος τη θέση που κατείχε.

«Ανέβασα στο φεισμπουκ ένα απόφθεγμα του Καζαντζάκη «Οι αδύναμοι πάντα φωνάζουν και καυχιούνται. Οι δυνατοί σωπαίνουν και προχωρούν». Έρχεται μέσα στο χειρουργείο έξαλλος και μου λέει δε ντρέπεσαι; Και γυρνάει και με χαστουκίζει», συνέχισε.

Μετά από έναν άλλον ξυλοδαρμό στο σπίτι, η 48χρονη αναισθησιολόγος μαζί με τον σύντροφό της κατέφυγαν στην αστυνομία, όπου όπως καταγγέλλει την παρότρυναν να επιστρέψει σπίτι και να ηρεμήσει.

«Εάν κάνεις μήνυση θα πρέπει να σε κρατήσουμε στο κρατητήριο γιατί θα σου κάνει αντιμήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση. Μα τι λέτε; Με χτύπησε και λέτε ότι θα με κρατήσετε μέσα κι εμένα, ενώ έχω αφήσει 2 ανήλικα παιδιά μόνα στο σπίτι; Και μου έλεγε ο αστυνομικός: ξέρετε πόσες φορές έχει γίνει αυτό και μετά τα ζευγάρια συνεχίζουν να είναι μαζί. Επειδή είστε και γνωστοί στη Βέροια μη γίνει θέμα και μετά δε μπορείτε να το μαζέψετε. Καλύτερα να πάτε σπίτι να το σκεφτείτε», δήλωσε χαρακτηριστικά η 48χρονη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου και φέτος, με το καθιερωμένο διορθόδοξο συλλείτουργο την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για το αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας επίσημου φορέα του της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Joint Research Centre (JRC), που δημοσιεύθηκε από το Publications Office of the...