Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελίες κατά αρνητών: Σοκαριστικές ιστορίες – Αποκαλυπτικές αφηγήσεις

Οι ιστορίες και η δράση των αρνητών, πλέον σοκάρουν και θλίβουν. Η οργάνωση των αρνητών διαπιστώνεται, διόλου τυχαία, σε περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη.

Ζει έναν εφιάλτη με απειλές για τη ζωή της, αναφέρει η μητέρα παιδιού που έχασε τη σχολική χρονιά, καθώς ο πατέρας μέλος των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» αντιδρούσε στη χρήση μάσκας και δεν του επέτρεπε να ακολουθήσει το πρωτόκολλο για τη συμμετοχή του στα μαθήματα.

«Φοβάμαι για τη ζωή μου. Αλλάζω συνέχεια σπίτια γιατί δέχομαι απειλές από τους Θεματοφύλακες. Φοβάμαι, αλλά δεν θα σταματήσω μέχρι να βρω το δίκιο μου, για το καλό το παιδιού μου. Να παρέμβει άμεσα η εισαγγελία ανηλίκων» λέει η ίδια.

«Ήταν επίμονη η αντίδραση του πατέρα ότι το παιδί στερείται οξυγόνο και θα λιποθυμήσει. Ο πατέρας πήγε ένα έγγραφο των “Θεματοφυλάκων” στο σχολείο, με το οποίο οριζόταν ότι δεν αναγνωρίζεται η υπουργική απόφαση και έτσι το παιδί στερήθηκε της εκπαίδευσης και παρέμεινε στην ίδια τάξη» έκανε γνωστό η δικηγόρος της Ανθή Ανάσογλου.

Άλλη μητέρα κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της που αρνείται να της παραδώσει το παιδί γιατί εκείνο εμβολιάστηκε παρά την αντίδρασή του.

«Ο ένας στους 4 γονείς, ακόμα και ένας πατέρας ή μια μητέρα στο ίδιο σπίτι υιοθετεί ως μηχανισμό άμυνας την αντιδραστικότητα. Αντί για την προστασία από το εμβόλιο αισθάνονται την ανάγκη να αντιδράσουν στο εμβόλιο» λέει ο Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπευτής Δημήτρης Παπαδημητριάδης.

ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΤΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • Περιφερειακή ενότητα Κιλκίς 50%
  • Περιφερειακή ενότητα Φωκίδας 50%
  • Περιφερειακή ενότητα Δ. Αττικής 49,5%
  • Περιφερειακή ενότητα Ευρυτανίας 42%

Θάνατοι ανά την επικράτεια 21.053

«Ξεκληρίστηκαν οικογένειες ολόκληρες από τις ανοησίες που διαδίδουν αγράμματοι ιερείς, μοναχές, άτομα χωρίς καμία πνευματική και επιστημονική υπόσταση και λόγω της αδυναμίας του κόσμου γίνονται πιστευτοί» λέει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών, Παναγιώτης Καρύπογλου.

«Στο κόκκινο» βρίσκονται τα Γρεβενά με τον Ιατρικό Σύλλογο να καταγγέλλει ότι δεν τηρείται κανένα μέτρο. «Όπως είναι η δομή της πανδημίας, ελάχιστοι, λίγοι, μια μικρή μειοψηφία να μην εφαρμόσουν τα μέτρα, έχει σοβαρές επιπτώσεις για όλους» λέει ο Πρ. Ιατρικού Συλλόγου Γρεβενών Δημήτρης Ψευτογκάς.

Στο μεταξύ, ακόμη ένας νέος άνθρωπος, μια 48χρονη μητέρα δύο παιδιών που δεν είχε εμβολιαστεί και νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, έφυγε από τη ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΓΕΙΑ

Τα βρέφη και τα παιδιά ηλικίας έως πέντε ετών παρουσίασαν μόνο «μέτριες» καθυστερήσεις στα αναπτυξιακά ορόσημα εξαιτίας των περιορισμών της πανδημίας Covid-19, σύμφωνα με...

ΔΙΕΘΝΗ

Αποκαθίσταται ύστερα από πέντε μήνες η επικοινωνία με το διαστημικό σκάφος Voyager 1, το πλέον απομακρυσμένο από τη Γη ανθρώπινο δημιούργημα, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Αναγνωρίζοντας τη σημασία των πράσινων δεξιοτήτων και της ενδυνάμωσης των παιδιών και των νέων, η UNICEF σχεδίασε και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

ΔΙΕΘΝΗ

Η Κίνα έθεσε σήμερα σε κόκκινο συναγερμό ένα μέρος του νότιου τμήματος της χώρας εξαιτίας φονικών καταρρακτωδών βροχοπτώσεων στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ, πρωτεύουσα της οποίας...