Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Λαγούδη: Ανοίγει ξανά τέσσερα χρόνια μετά ο φάκελος του θανάτου της

Ειρήνη Λαγούδη:  Ανοίγει ο φάκελος του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη που είχε βρεθεί νεκρή κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες μέσα στο αυτοκίνητό της στη λίμνη της Τριχωνίδας.

Μία υπόθεση που προκάλεσε σοκ στη κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας αφήνοντας πολλά ερωτηματικά με το λόγο που σκότωσαν την άτυχη γυναίκα ή αν εκείνη έδωσε τέλος στη ζωή της. Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη, Βασίλης Ταουξής, στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star, ανέλαβε την υπόθεση νέα ανακρίτρια, η οποία ήδη κάλεσε να καταθέσουν τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της γυναίκας. Επίσης, όπως είπε, τρέχει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και θα καλέσει να καταθέσουν κι άλλοι μάρτυρες, που κρίνει εκείνη ότι πρέπει να εξεταστούν.

Ειρήνη Λαγούδη: Παραμένουν τα αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατό της

Ήταν ανήμερα των Θεοφανίων 2018 όταν η Ειρήνη Λαγούδη εξαφανίστηκε. Προηγουμένως είχε μιλήσει με τον γιο της και του είχε πει ότι θα πήγαινε να αγοράσει γλυκά για να κεράσει στη γιορτή του, που ήταν την επόμενη μέρα.

Τα ίχνη της, όμως, εξαφανίστηκαν και δύο μέρες μετά βρέθηκε νεκρή στο πίσω μέρος του μισοκαμένου αυτοκινήτου της, στην παραλία Φοτμού στη λίμνη Τριχωνίδα, περίπου μιάμιση ώρα μακριά από το σπίτι της.

Από εκείνη τη στιγμή ξεκινά ένα πρωτοφανές αστυνομικό θρίλερ, που ακόμα, τέσσερα χρόνια μετά, δεν έχει διαλευκανθεί. Η αστυνομία απέδωσε τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη σε αυτοκτονία, ωστόσο η οικογένειά της και οι άνθρωποι που τη γνώριζαν καλά τόνιζαν ότι δεν είχε κανένα λόγο να δώσει τέλος στη ζωή της.

Άλλωστε είχε σταθεί στα πόδια της με απίστευτη δύναμη μετά τον θάνατο του συζύγου της, μεγαλώνοντας μόνη της τα παιδιά της. Κανείς από την οικογένειά της δεν πίστεψε πως η γυναίκα που ξεκίνησε να αγοράσει γλυκά για τη γιορτή του γιου της έβαλε τέλος στη ζωή της.

Το σενάριο της αυτοκτονίας και το πρόσωπο που υπήρξε βασικός ύποπτος για τον θάνατό της

Ακούστηκαν πολλά σενάρια για τον θάνατό της. Κάποιοι έκαναν λόγο για ερωτική απογοήτευση, ωστόσο πολλά είναι τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα ακόμη και τώρα. Στο μικροσκόπιο των αρχών τέθηκε και συγκεκριμένο πρόσωπο, με το οποίο η θανούσα φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση.

Ο δικηγόρος του, Σ. Μπουρδανιώτης, ο οποίος παρενέβη στην εκπομπή, υποστήριξε πως ο πελάτης του έχει στοχοποιηθεί αδίκως και ότι δεν έχει προκύψει σε βάρος του κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο.

Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για δολοφονία κατά παντός υπευθύνου, αλλά η υπόθεση είχε παγώσει μέχρι πριν λίγο καιρό.

«Έβαλαν την υπόθεση σε χοντρό αλάτι», είπε ο κ. Ταουξής στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», σημειώνοντας ότι τον πρώτο χρόνο των ερευνών ήταν η οικογένεια απέναντι στην αστυνομία που ισχυρίστηκε και την αυτοκτονία.

Η οικογένεια υποπτεύεται συγκεκριμένα άτομα και έχει καταθέσει τα ονόματά τους στις αρχές, ωστόσο δεν έχει προκύψει προς το παρόν κάποιο στοιχείο για να προχωρήσει η υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου και φέτος, με το καθιερωμένο διορθόδοξο συλλείτουργο την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για το αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας επίσημου φορέα του της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Joint Research Centre (JRC), που δημοσιεύθηκε από το Publications Office of the...