25/01/2022

Άγιος Παντελεήμονας: Προφυλακίστηκε ο 34χρονος που ξυλοκόπησε την πρώην σύντροφό του – «Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο»

Άγιος Παντελεήμονας: Προφυλακίστηκε ο 34χρονος που το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς απήγαγε πρώην σύντροφό του, την κρατούσε όμηρο για ώρες στο σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα και μετέδιδε στα social media τον άγριο ξυλοδαρμό της.

Ο 34χρονος Αιγύπτιος το πρωί της Τετάρτης (5/1/2022) οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί για όσα συνέβησαν το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς στον Άγιο Παντελεήμονα. Ο 34χρονος απολογήθηκε για δύο κακουργήματα και πέντε πλημμελήματα, καθώς σε βάρος του ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ ήδη του είχαν απαγγελθεί η κακουργηματική κατηγορία της αρπαγής και τα πλημμελήματα της κατοχής εμπρηστικών ειδών, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απειλής, της οπλοφορίας και της βίας κατά υπαλλήλων.

Μετά την απολογία του, δήλωσε ότι ζητά συγγνώμη από όλο τον κόσμο. «Ζητώ συγγνώμη απ΄ όλο τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα δικαστήρια βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (5/1/2022) και η 31χρονη γυναίκα, περιμένοντας να ακούσει την απόφαση των δικαστικών λειτουργών.