Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρει Έλληνας YouTuber: Απειλούν τον ίδιο και την οικογένειά του – «Σβήσε τα βίντεο σε 48 ώρες, αλλιώς σε μαχαιρώνουμε» [βίντεο]

Απειλές για τη ζωή του καταγγέλλει ότι δέχεται Έλληνας YouTuber, με αγνώστους να τον απειλούν πως θα τον μαχαιρώσουν. Μάλιστα οι απειλές αφορούν και την οικογένειά του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ πρόκειται για τον Σωτήρη που έχει το κανάλι «Unboxing Specialist» και είναι διάσημος για τις παρουσιάσεις αλλά και τις κριτικές του. Αριθμεί περίπου 200.000 ακολούθους, στους οποίους έκανε γνωστό από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα μέσω e-mail.

Πληροφορίες θέλουν τον ίδιο να έχει άμεσα ενημερώσει την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η οποία φέρεται να τον προέτρεψε να καταθέσει μήνυση, κάτι που έκανε την ίδια ημέρα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Σε βίντεο του διάρκειας περίπου τεσσάρων λεπτών με τίτλο «Στο έλεος των εκβιαστών! Το τελευταίο μου βίντεο;» ο Unboxing Specialist παρουσίασε κάποια από τα απειλητικά μηνύματα που λαμβάνει.

«Σωτήρη σβήσε όλα τα βίντεο που προτρέπεις τον κόσμο να βάλει κάμερες ΠΑΡΑΝΟΜΑ να παρακολουθούν δημόσιο χώρο. Σου δίνουμε 48 ώρες να το κάνεις αλλιώς ερχόμαστε να σε μαχαιρώσουμε στο λαιμό και θα στο κόψουμε», αναφέρει το πρώτο μήνυμα που στάλθηκε στις 28 Δεκεμβρίου.

Το επόμενο καταλήγει με προσβολές, αναφέροντας: «Δεν κατέβασες κανένα βίντεο (..). Θα φας 50 μαχαιριές παντού. Είσαι νεκρός (..) Παρακολουθούμε την γυναίκα σου, ξέρουμε τα αυτοκίνητά σου και που μένεις. Ερχόμαστε είσαι νεκρός».

«Ρε μου.. συνεχίζεις να ανεβάζεις βίντεο με κάμερες παντού; κατεβάσετε τα όλα – Βγάλτα αν θες να ζήσεις και μη ξανά ανεβάσεις τίποτα που… γιε θα σε μαχαιρώσουμε μέχρι θανάτου ξέρουμε που μένεις σε παρακολουθούμε. Στις νέες ανθρωποκτονίες οι δολοφόνοι ενημερώνουν τα θύματα – Να το θυμάσαι αυτό το μήνυμα», αναφέρεται στο τελευταίο email που έλαβε τη Δευτέρα.

Πάντως, όπως ανέφερε ο ίδιος, δεν αποκλείεται αυτός ή αυτοί που στέλνουν τα μηνύματα να είναι επιτήδειοι που δεν εννοούν όσα λένε, ωστόσο τόσο αυτός όσο και η οικογένεια του  έχουν ανησυχήσει, εκφράζοντας φόβους για τη ζωή τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της μάρκας θα βρίσκονται όλα τα νέα μοντέλα BMW του 2024, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να τα γνωρίσουν από...

ΥΓΕΙΑ

Η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας καλεί τους πολίτες, και ιδιαίτερα τα άτομα που ανήκουν στις ευάλωτες και ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας-Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», σε συνεργασία με τον Όμιλο ΟΑΣΑ, της ΣΤΑ.ΣY. ΑΕ,...