Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Λιγνάδης: Σε δίκη στις 11 Φεβρουαρίου για 4 βιασμούς ανηλίκων και νεαρών ανδρών

Δημήτρης Λιγνάδης: Για τις 11 Φεβρουαρίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας προσδιοριστικέ η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη.

Είκοσι περίπου ημέρες μετά την έκδοση του παραπεμπτικού βουλεύματος σε βάρος του προφυλακισμένου σκηνοθέτη- ηθοποιού ο αρμόδιος Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών προσδιόρισε την ημερομηνία εκδικάσεως της πολύκροτης υπόθεσης.

Την εξέλιξη και τον ορισμό της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη για τους τέσσερις βιασμούς έκανε γνωστή ο δικηγόρος του ηθοποιού και σκηνοθέτη, Αλέξης Κούγιας, εκφράζοντας την ικανοποίησή του.

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας:

Όπως είναι γνωστό, ο επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιος Κούγιας ανακοίνωσε ότι δεν θα κατατεθεί ούτε αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής κρατήσεως του εντολέως μας κου Δημητρίου Λιγνάδη ούτε αίτηση προς τον Εισαγγελέα Εφετών, προκειμένου να ασκήσει έφεση κατά του παραπεμπτικού βουλεύματος, αλλά ότι θα ζητήσουμε να προσδιοριστεί αμέσως η εκδίκαση της υποθέσεώς του από το αρμόδιο δικαστήριο.

Αυτό που ζητήσαμε, έγινε δεκτό και σήμερα ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών προσδιόρισε ως ημερομηνία εκδικάσεως της υποθέσεως του κ. Δημητρίου Λιγνάδη την 11/02/2022 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών.

Τόσο το δικηγορικό μας γραφείο και ο επικεφαλής αυτού κ. Αλέξιος Κούγιας όσο και ο εντολέας μας θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για αυτή την εξέλιξη.

Δεν επιθυμούμε να κάνουμε καμία τοποθέτηση για την ουσία της υποθέσεως και το μόνο που θέλουμε να δηλώσουμε, είναι ότι τόσο ο κ. Αλέξιος Κούγιας και οι συνεργάτες του γραφείου όσο και ο κ. Δημήτριος Λιγνάδης θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατό και νόμιμο, για να εκδοθεί μια δίκαιη απόφαση.

Αθήνα, 24/12/2021
Με εκτίμηση,
Αλέξιος Κούγιας

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Το 2002, το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών, μαζί με μια ομάδα ευρωπαϊκών οργανώσεων πολιτών, συνέταξε τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Δικαιωμάτων των Ασθενών, ο οποίος έχει μεταφραστεί...

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται σε πανελλαδική κλίμακα οι εξορμήσεις από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με διενέργεια δωρεάν rapid test για όλους τους...

LIFESTYLE

Την Κατερίνα Στανίση υποδέχθηκε η Έλενα Παπαβασιλείου, τη νύχτα της Τετάρτης, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή EQ που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Action...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ερωτηθείς εάν θα άλλαζε κάτι στην προσέγγισή του για τον δεύτερο προημιτελικό, ο Πεπ Γκουαρδιόλα σχολίασε: «Θα προτιμούσα να νικήσω. Συγχαρητήρια στην Ρεάλ Μαδρίτης...