Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι βρέθηκε στο σπίτι του από τις έρευνες – ​Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Στάθης Παναγιωτόπουλος:  Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη βρίσκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ο παρουσιαστής θα κάνει Χριστούγεννα στα κρατητήρια, αφού μέχρι την απολογία του θα κρατηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Ο εισαγγελέας, το πρωί της Πέμπτης (23/12) του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τη δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών από ερωτικές συνευρέσεις με πρώην συντρόφους του, τα οποία ανέβασε σε sites ερωτικού περιεχομένου χωρίς την έγκρισή τους.

Συγκεκριμένα, κατηγορείται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης αλλού».

Θυμίζουμε ότι ο παρουσιαστής παραδόθηκε χθες (22/12) και ακολούθησε έρευνα των αρχών στο σπίτι του από όπου κατασχέθηκαν ο υπολογιστής του και το κινητό του τηλέφωνο.

Οι συσκευές απεστάλησαν για εργαστηριακές εξετάσεις στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος ημεδαπού, στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες (22 Δεκεμβρίου 2021) ύστερα από καταγγελία ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο ανωτέρω ημεδαπός ανήρτησε στο διαδίκτυο, εν αγνοία της και χωρίς την συναίνεσή της, βίντεο και φωτογραφίες με μεταξύ τους ερωτικό περιεχόμενο, το οποίο ήταν διαθέσιμο τουλάχιστον μέχρι και προχθές (21 Δεκεμβρίου 2021).

Από την έρευνα που ακολούθησε στην οικία του καθώς και από την κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικός υπολογιστής και κινητό τηλέφωνο, τα οποία απεστάλησαν για εργαστηριακές εξετάσεις στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Ανακριτή.

Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της μάρκας θα βρίσκονται όλα τα νέα μοντέλα BMW του 2024, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να τα γνωρίσουν από...

ΥΓΕΙΑ

Η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας καλεί τους πολίτες, και ιδιαίτερα τα άτομα που ανήκουν στις ευάλωτες και ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας-Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», σε συνεργασία με τον Όμιλο ΟΑΣΑ, της ΣΤΑ.ΣY. ΑΕ,...