Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Όταν νιώσω έτοιμη θα δείξω το πρόσωπό μου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου απάντησε για πρώτη φορά στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων μέσω ενός Q+A στο Instagram, θέλοντας να τους μιλήσει και να τους ευχαριστήσει για το ενδιαφέρον τους για την πορεία της υγείας.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου απάντησε και στην ερώτηση «Θα δείξεις ποτέ το πρόσωπό σου; Σε αγαπάμε», λέγοντας ότι: «Ναι, θα το κάνω μόλις νιώσω έτοιμη».

Μια άλλη ερώτηση που δέχτηκε έλεγε: «Πώς είσαι ψυχολογικά αυτή την περίοδο;». Με την Ιωάννα Παλιοσπύρου να απαντά: «Είμαι λίγο αγχωμένη. Έχω αγωνία για τα επόμενα στάδια της θεραπείας μου. Είμαι μπερδεμένη και προσπαθώ να αποφασίσω το καλύτερο για εμένα με τη γιατρό μου».

«Από πού αντλείς τόση δύναμη και θετικότητα ούτως ώστε να μπορείς να την μεταδίδεις;», την ρώτησε κάποιος άλλος διαδικτυακός της φίλος, με την ίδια να απαντά: «Παίρνω πολλή αγάπη από το περιβάλλον μου, κάτι που μπορεί να αλλάξει τα πάντα και αγαπώ πολύ τη ζωή».

«Πώς διαχειρίζεσαι την κατάσταση με την πανδημία; Σε αγχώνει η συναναστροφή ή είσαι ψύχραιμη;», ήταν μία ακόμη ερώτηση. «Έχω κάνει το εμβόλιο. Φυσικά, προσέχω πολύ, αλλά χωρίς να με πιάνει πανικός. Προσπαθώ να ακούω τους ειδικούς».

Υπενθυμίζεται ότι η Ιωάννα Παλιοσπύρου εξακολουθεί να υποβάλλεται σε θεραπείες για την αποκατάσταση των εγκαυμάτων που έχει υποστεί σε πρόσωπο και σώμα, μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι, σε μια υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Μια νέα θεραπεία με αντισώματα μπορεί να επιβραδύνει την εξέλιξη των κινητικών προβλημάτων σε ορισμένα άτομα με νόσο του Πάρκινσον, όπως δείχνουν τα πρώτα...

ΕΛΛΑΔΑ

Το 2002, το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών, μαζί με μια ομάδα ευρωπαϊκών οργανώσεων πολιτών, συνέταξε τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Δικαιωμάτων των Ασθενών, ο οποίος έχει μεταφραστεί...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Την 29η Απριλίου 2024 προσδιόρισε ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης ως καταληκτική ημερομηνία για την τακτοποίηση ρυθμίσεων οφειλών, επ’ ευκαιρία της...

ΔΙΕΘΝΗ

Περιορισμένο πλήγμα αλλά μέσα στο έδαφος του Ιράν. Αυτό έχει αποφασίσει το Ισραήλ ως αντίποινα για την ιρανική επίθεση, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους. Ανώτατος...