Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Είναι συντετριμμένος» – Η πρώτη δήλωση του δικηγόρου του

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σε συνέχεια των ερευνών που διεξάγει η αστυνομία στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου στη Θεσσαλονίκη, ο τηλεπαρουσιαστής μεταφέρθηκε νωρίτερα με χειροπέδες στην οικία του, στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης.

Πιθανότατα αυτό αποφασίστηκε προκειμένου να διαλευκάνει κρίσιμες πτυχές συνδεόμενες με τις καταγγελίες πρώην ερωτικών του συντρόφων περί δημοσιοποίησης βίντεο με προσωπικές τους στιγμές σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Στο επίκεντρο των ερευνών, τις οποίες διεξάγει κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, παρουσία Πταισματοδίκη- βρίσκονται ηλεκτρονικές συσκευές, όπως υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα.

Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών ο παρουσιαστής θα επιστρέψει στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, όπου θα παραμείνει μέχρι να μεταχθεί αύριο ενώπιον της Εισαγγελικής Αρχής.

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι παράλληλες έρευνες διεξάγονται στο εξοχικό του στην Αλόννησο.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δεν ανέβασα κανένα βίντεο, δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες  έχει συζητήσει με τους αστυνομικούς και σε αυτά τα λίγα που έχουν πει, αρνήθηκε τις κατηγορίες λέγοντας πως δεν έχει ανεβάσει εκείνος κανένα βίντεο και μάλιστα, υποστήριξε πως «δεν καταλαβαίνει γιατί έχει γίνει τόσος ντόρος» για κάτι που δεν έχει κάνει εκείνος.

Συνήγορος Παναγιωτόπουλου: Έχει μετανιώσει για την κατακριτέα συμπεριφορά του

«Συντετριμμένος και μετανιωμένος για την κατακριτέα συμπεριφορά του» είναι σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής του, Γεώργιο Δακουρά, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος σε δήλωσή του σημείωσε ότι σήμερα έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των διωκτικών αρχών.

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με την σημερινή του αυτόβουλη εμφάνιση έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των διωκτικών Αρχών προκειμένου να συνδράμει στην έρευνα που διεξάγεται έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στις διωκτικές αρχές όσο και στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου οι υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται το όνομά του να αντιμετωπισθούν στις πραγματικές τους διαστάσεις», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Πρόσθεσε δε ότι οι ανακριβείς, ανυπόστατες και ενδεχομένως κατασκευασμένες φήμες περί δήθεν αναχώρησής του στο εξωτερικό, ώστε να αποφύγει τις αρχές, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Σας μεταφέρω ότι είναι συντετριμμένος και ότι έχει μετανιώσει ειλικρινά για την κατακριτέα συμπεριφορά του», κατέληξε.

Υπενθυμίζεται πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδόθηκε λίγο πριν από τις 16:00, σήμερα Τετάρτη (22/12), στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα» εκκρεμούσε το αυτόφωρο, που ενεργοποιήθηκε χθες βράδυ, αφότου νεαρή γυναίκα, πρώην σύντροφός του, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του, καθώς εντόπισε και δικά της βίντεο με προσωπικές της στιγμές αναρτημένα στο Διαδίκτυο.

Όπως εξήγησε ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος ενός εκ των θυμάτων, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, με σκοπό να παραπεμφθεί στο αρμόδιο Αυτόφωρο Δικαστήριο Πλημμελημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

«Πρεμιέρα» για την πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι, μέσω των ενεργοποιημένων συσκευών (smartphone, smartwatch) στα λεωφορεία των...

ΕΛΛΑΔΑ

Η πεζοπορία μίας τουρίστριας σε φαράγγι της Κρήτης, ήταν απρόβλεπτη καθώς τραυματίστηκε και χρειάστηκε να συνδράμουν οι αρχές για την διάσωσή της. Όλα συνέβησαν...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 ο Πανελλαδικός Τελικός Διαγωνισμός Κοινωνικής Καινοτομίας – Social Innovation Relay. Ο Διαγωνισμός Κοινωνικής Καινοτομίας  – Social...

ΕΛΛΑΔΑ

«Οι ευρωεκλογές είναι μια κρίσιμη εθνική κάλπη και ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί», είναι το μήνυμα που εκπέμπει η κυβέρνηση. Η ΝΔ εστιάζει...