21/01/2022

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία -Τα χυδαία SMS σε οικογενειακή του φίλη

Οικογενειακή φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου αποκάλυψε τα μηνύματα που δεχόταν από τον παρουσιαστή, καταγγέλλοντας πως και η ίδια έχει παρενοχληθεί από εκείνον. Όπως μετέδωσε το Star, πρόκειται για γυναίκα ελεύθερη επαγγελματία, η οποία ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, οικογενειακή φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Τα μηνύματα από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ξεκινούν το 2017, όταν η επιχειρηματίας έλαβε ξαφνικά το εξής μήνυμα στο Facebook: «… με το μαγιό που φοράς. Θες να βρεθούμε; Τι υπέροχος κ….». Η κοπέλα σοκαρίστηκε, αλλά λόγω της οικογενειακής επαφής δεν απάντησε, θεωρώντας ότι ο παρουσιαστής θα σταματήσει.

Ωστόσο, δέχθηκε και άλλα μηνύματα, ενώ έναν χρόνο μετά, το 2018, της πρότεινε το εξής: «Έλα από το σπίτι, να σου μαγειρέψω και να σε περιποιηθώ». Να σημειωθεί πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έστειλε τα εν λόγω μηνύματα ενώ ήταν σε σχέση με την κοπέλα που τον κατήγγειλε για τη διαρροή των βίντεο.

Τα μηνύματα έγιναν πιο προσωπικά από το 2020 και μετά, σε μία περίοδο που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ήξερε ότι τον έχει μηνύσει η πρώην σύντροφός του για τη διαρροή του πορνογραφικού υλικού. «Πού είσαι; Θέλω να σε ξεμοναχιάσω. Πρέπει να με καταλάβεις», της έγραφε το 2020.

Μέσα στο 2021, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έστειλε δύο τελευταία μηνύματα: «Θα σου μιλήσω ειλικρινά επειδή φλέγομαι από επιθυμία εδώ και χρόνια. Και ελπίζω να μην παρεξηγηθείς. Είσαι το μεγάλο μου απωθημένο. Χρόνια τώρα έχω…. άπειρες φορές στο μπάνιο με τη σκέψη σου».

«Μου αρέσεις πολύ με τα ρούχα που φοράς. Σκέφτομαι το κορμί σου με τα εσώρουχα που φοράς. Στείλε μου φωτογραφία με τα εσώρουχα».