28/01/2022

Γιώργος Τράγκας: Φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο [εικόνες]

Γιώργος Τράγκας: Φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν τον Γιώργο Τράγκα, που έφυγε από τη ζωή μετά από άνιση μάχη με τον κορονοϊό. Η κηδεία του τελέστηκε στον ιερό ναό Παναγίας της Ελευθερώτριας, στην Κηφισιά.

Επιθυμία της οικογένειας του Γιώργου Τράγκα ήταν, αντί στεφάνων, χρήματα να κατατεθούν στην «Κιβωτό του Κόσμου» (σ.σ.: εκπρόσωπος της Κιβωτού βρέθηκε έξω από την Εκκλησία) ή στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ (Καταφύγιο Ζώων Σχιστού).

Ο Γιώργος Τράγκας κόλλησε κορωνοϊό και γρήγορα η υγεία του επιδεινώθηκε, εισήχθη στο «Σωτηρία» και διασωληνώθηκε. Ηταν ανεμβολίαστος και είχε υποκείμενα νοσήματα, υπέστη καρδιακό επεισόδιο, ενώ στη συνέχεια υπέστη και σοβαρή νεφρική επιπλοκή. Τελικά κατέληξε τα ξημερώματα της Τρίτης14 Δεκεμβρίου.

Ο διαβητολόγος του που τον παρακολουθούσε επί χρόνια, καθώς ο Γιώργος Τράγκας είχε ζάχαρο, ανέφερε ότι ο δημοσιογράφος για κάποιο λόγο φοβόταν το εμβόλιο και συνεχώς το ανέβαλε. Περιέγραψε πώς τον παρακαλούσε να εμβολιαστεί και εκείνος με δικαιολογίες το απέφευγε. Ο εκπρόσωπος του κόμματος του Γιώργου Τράγκα ανέφερε πάντως πως ο δημοσιογράφος είχε προγραμματίσει να κάνει το εμβόλιο το επόμενο διάστημα στη Γαλλία. Δυστυχώς, ο Γιώργος Τράγκας μπήκε ανυπεράσπιστος στη μάχη με τον κορονοϊό, με τραγική κατάληξη.