Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Ποιοι είναι και πώς δρουν

Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Ποιοι ακριβώς είναι αυτοί οι άνθρωποι που λειτουργούν με στρατιωτική οργάνωση, διακριτικά σήματα, περιπολικά και γραφεία. Τι δουλειές κάνουν, πόσο ετών είναι αλλά και ποιο είναι το παρελθόν τους.

Ο συνταγματάρχης των αυτοαποκαλούμενων θεματοφυλάκων, συστήνεται ως επικεφαλής τους, αλλά, κατά την πάγια τακτική, κατόπιν εορτής δεν αναγνωρίζει τους… συναγωνιστές του, οι οποίοι λειτούργησαν ως τάγμα εφόδου

Σαν να μην ήταν αυτός, που από τη σελίδα του στο facebook, όπως είχε αποκαλύψει το MEGA, καλούσε τα μέλη των ταγμάτων των αρνητών, να αγοράσουν χειροπέδες νέου τύπου για να κάνουν συλλήψεις.

«Το 275 δίνει και σε πολίτη το δικαίωμα να κάνει σύλληψη, αρκεί να έχει γίνει μπροστά του και μέχρι εκεί. Ακινητοποιεί και φωνάζει τις Αρχές. Το να κάνεις τέτοια πράγματα μπροστά σε παιδιά είναι ανεπίτρεπτο» υποστήριζε.

Μια ανάρτηση που οι Αρχές δεν αξιολόγησαν, όπως δεν αξιολόγησαν και την επίδοση επίταξης των σχολικών κτιρίων, που παρέλαβαν, από τις 23 Νοεμβρίου, οι αστυνομικοί του τμήματος Αλεξανδρείας, υπογράφοντας μάλιστα ότι την παρέλαβαν από το χέρι δικαστικού επιμελητή.

Όλα έδειχναν ότι τα τάγματα του ανορθολογισμού ήταν πια έτοιμα να προχωρήσουν σε πράξεις βίας, όπως η αρπαγή του γυμνασιάρχη του Αιγινίου Πιερίας.

Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Η… «συμμορία» των 11

Ένας πολιτευτής της Χρυσής Αυγής και πρώην αστυνομικός, μια χορεύτρια, δύο αγρότες, ένας άνεργος, τρεις γονείς μαθητών του γυμνασίου Αιγινίου.

Συνολικά εννέα άνδρες και δύο γυναίκες αποτέλεσαν το τάγμα εφόδου των αρνητών της πανδημίας, που ονόμασε σύλληψη την απαγωγή και φόρεσε χειροπέδες στον διευθυντή του σχολείου.

Ο αρχηγός με το μπουρνούζι
Αρχηγός τους, ο άνθρωπος που φιγουράρει με το μπουρνούζι, συνέταξε την… επίταξη των σχολικών κτιρίων και την έστειλε με δικαστικό επιμελητή στο Αστυνομικό τμήμα Αλεξάνδρειας και οργάνωσε μέσω διαδικτύου με το πρόγραμμα ΖΟΟΜ τη… σύσκεψη που όρισε τις τελευταίες λεπτομέρειες της βίαιης εφόδου.

Η χορεύτρια

Η χορεύτρια, με βιτρίνα την σελίδα της σχολής χορού στο Facebook, ενημερώνει για όλες τις κινήσεις του αρχηγού, ενώ είναι εκείνη που ειδοποίησε τα υπόλοιπα μέλη για την ώρα της διαδικτυακής… συνεδρίασης για την προετοιμασία της εφόδου.

Ο πρώην αστυνομικός

Εξέχουσα θέση στο τάγμα έχει απόστρατος αστυνομικός, πρώην πολιτευτής της Χρυσής Αυγής και μέλος του μορφώματος του καταδικασμένου για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση Ηλία Κασιδιάρη.

Σύμφωνα με τις αρχές, από τους 11 συλληφθέντες μόνο οι 3 έχουν παιδιά που φοιτούν στο γυμνάσιο Αιγινίου. Οι υπόλοιποι κατοικούν σε άλλες περιοχές της βόρειας Ελλάδας.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο δημοσιογράφων των εφημερίδων ΝΕΑ και ΒΗΜΑ Βασίλης Λαμπρόπουλος ο επικεφαλής του τάγματος είναι ένας 54χρονος απόστρατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε το 2013.

Ο 54χρονος ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή και με το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, το οποίο είχε αναρτήσεις για αυτόν αλλά τις κατέβασε πριν λίγες ώρες.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος πρωτοστατούσε σε διαμαρτυρίες αντιεμβολιαστών στην Θεσσαλία και στην Μακεδονία

Πηγή: Mega 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Θλίψη έχει προκαλέσει στον κόσμο του θεάτρου η είδηση πως η Άννα Παναγιωτοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή το Μεγάλο Σάββατο, 04/05. Τη δυσάρεστη...

ΔΙΕΘΝΗ

Σε νέες συλλήψεις διαδηλωτών κατά του πολέμου στη Γάζα προχώρησε η αστυνομία της Νέας Υόρκης σε δύο ακόμα πανεπιστημιακά ιδρύματα της πολιτείας. Είχε προηγηθεί αίτημα...

ΕΛΛΑΔΑ

Ριζική αλλαγή έχει σημειώσει ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας από σήμερα το πρωί, Μεγάλο Σάββατο (4/5), ενώ σύμφωνα με την πρόγνωση του...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Αμέσως μετά την άφιξή τους στα τέλη Δεκεμβρίου του 2020, τα εμβόλια κατά του Covid-19 άνοιξαν τον δρόμο για την επιστροφή στην κανονικότητα. Σύμφωνα...