Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Eκτέλεση στο Γαλάτσι: Τι εξετάζει η ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του «Dirty Harry» – Το αντίο των φίλων του

Σοκαρισμένος είναι ο κόσμος της πυγμαχίας από τη δολοφονία του γνωστού μποξέρ Χ.Κ, ο οποίος εκτελέστηκε εν ψυχρώ έξω από σχολή στο Γαλάτσι.

Ο «Dirty Harry», όπως ήταν το ψευδώνυμο του πυγμάχου, έπεσε νεκρός αφού δέχθηκε τέσσερις σφαίρες σε σώμα, θώρακα και κεφάλι έξω από το γυμναστήριο που προπονούνταν στην οδό Εκάβης 39. Στο σημείο βρέθηκαν 15 κάλυκες, ενώ ο δράστης επιβιβάστηκε σε μηχανή, όπου τον περίμενε άλλος οδηγός, και έγινε… καπνός.

Ο Χ.Κ ήταν ιδιαίτερα γνωστός στον χώρο του αθλητισμού και μετρούσε δεκάδες διακρίσεις. Πριν ξεκινήσει τους επαγγελματικούς αγώνες, στους οποίους το ρεκόρ του ήταν 5-1, είχε αναδειχθεί τέσσερις φορές πρωταθλητής Ελλάδος (μία φορά στη Γ’, μια στη β’ και δύο στην Α’ κατηγορία).

Η νέα μαφιόζικη εκτέλεση στο Γαλάτσι, θύμισε τη δολοφονία του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση, ο οποίος έπεσε νεκρός τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2021, έξω από γυμναστήριο στη Βάρη. Οι δύο άνδρες εκτός από τον παρόμοιο τρόπο που δολοφονήθηκαν ήταν φίλοι και συναθλητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δολοφονημένος Χ.Κ. ήταν ανιψιός του άνδρα που δολοφονήθηκε, επίσης τον περασμένο Μάιο, έξω από κατάστημα πώλησης φαγητού στη Μεταμόρφωση.

Η Ελληνική Αστυνομία πλέον εξετάζει μαρτυρίες δικών του ανθρώπων καθώς και προσώπων που γνωρίζουν τι συμβαίνει στην αθηναϊκή νύχτα, προκειμένου να φτάσουν στο τέλος του νήματος αυτής της νέας μαφιόζικης εκτέλεσης και να διαπιστώσουν το κίνητρο, τους εκτελεστές αλλά και τον ηθικό αυτουργό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου και φέτος, με το καθιερωμένο διορθόδοξο συλλείτουργο την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για το αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας επίσημου φορέα του της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Joint Research Centre (JRC), που δημοσιεύθηκε από το Publications Office of the...