Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ από το άγριο έγκλημα στη Λακωνία: Σκότωσε την 36χονη σύζυγό του και ομολόγησε (βίντεο)

«Ελάτε, μάλλον έπνιξα τη γυναίκα μου»… Αυτά φαίνεται να ήταν τα πρώτα λόγια του 40χρονου από τον Βλαχιώτη Λακωνίας στην αστυνομία, λίγη ώρα αφότου είχε στραγγαλίσει τη γυναίκα του.

Λίγο μετά τις δώδεκα τα ξημερώματα της Δευτέρας ο επί δέκα χρόνια σύζυγος της 36χρονης ισχυρίστηκε στις Αστυνομικές Αρχές πως υπήρξε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του όταν η 36χρονη μίλησε άσχημα για τη μητέρα του εκείνος την έπνιξε πάνω στο κρεβάτι τους.

«Στην αρχή δεν το πίστευα, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Λέμε τι έχει γίνει για να φτάσει σε αυτό το σημείο αυτός ο άνθρωπος, πώς του γύρισε το μυαλό έτσι; Μας είναι λίγο δύσκολο. Δεν μπορούμε να το χωνέψουμε εδώ, έχουμε ταραχτεί όλοι, ειδικά στη γειτονιά που τους ξέραμε» ανέφερε γειτόνισσα του θύματος, προσθέτοντας: «Δηλαδή και από γείτονα που μένει απέναντι δεν είχαν ακούσει ποτέ φασαρία, ποτέ τσακωμό».

Όσο ο 40χρονος στραγγάλιζε με τα ίδια του τα χέρια την σύζυγό του πάνω στο κρεβάτι τους, τα δύο τους παιδιά ηλικίας 8 και 10 ετών ήταν στο διπλανό δωμάτιο. Ο αδελφός της άτυχης 36χρονης που ήταν μαζί της πριν από μερικές ώρες, δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.

«Πήγαμε ήπια έναν καφέ εδώ και μετά 8:30 μου λέει η αδερφή μου να φύγουμε τώρα να πάω να μαγειρέψω στα παιδιά» υποστήριξε ο αδελφός του θύματος.

Όταν έφτασε η αστυνομία στο σπίτι, εντόπισε την 36χρονη γυναίκα στο κρεβάτι χωρίς τις αισθήσεις της με τον δολοφόνο σύζυγό της ακριβώς δίπλα της. Λίγο αργότερα ειδοποιήθηκε ο αδελφός της για το συμβάν και πήγε να πάρει τα δύο του ανίψια.

«Τα παιδιά ήταν στο δωμάτιο για ύπνο» πρόσθεσε ο αδελφός της άτυχης γυναίκας, συμπληρώνοντας: «Πήγα εγώ πήρα τα παιδιά μία η ώρα τη νύχτα και τα έφερα στο σπίτι εδώ».

Τα τελευταία τρία χρόνια ζούσαν στον Βλαχιώτη Λακωνίας με τα δυο τους παιδιά. Εργάτες γης στο επάγγελμα και οι δύο και σύμφωνα με τους κατοίκους του χωριού ήσυχοι και απομακρυσμένοι από όλους. «Ήταν κλειστοί άνθρωποι, δηλαδή στην γειτονιά δεν είχαν πολλές επαφές. Δουλεύανε οι άνθρωποι από το πρωί μέχρι το βράδυ όπως όλοι μας, αλλά δεν φαινόταν ότι αυτός ο άνθρωπος θα έκανε κάτι τόσο αποτρόπαιο» σημείωσε η γειτόνισσα.

«Ήταν μία οικογένεια πολύ ήσυχη εδώ στο χωριό, δεν είχαν δώσει δικαιώματα ποτέ. Τους έβλεπες αγαπημένους, μονιασμένους με τα παιδάκια τους κυκλοφορούσαν. Η γειτονιά έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό σήμερα γιατί δεν είχανε δει ποτέ και ούτε είχαν ακούσει ποτέ κάποιο καβγά» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της κοινότητας.

Τραγική ειρωνεία; Μία μέρα πριν δολοφονήσει τη γυναίκα του, είχε ανεβάσει στα σόσιαλ μίντια φωτογραφία μαζί της που την κρατούσε τρυφερά στην αγκαλιά του. Ο άνδρας κρατείται από τις Αρχές ενώ οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση αναμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χρονιά ορόσημο για την Παπαστράτος ήταν το 2023 προς την επίτευξη του στόχου για ένα μέλλον χωρίς τσιγάρο. O συνολικός αριθμός των χρηστών IQOS...

ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της Κυριακής από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες...

ΕΛΛΑΔΑ

Διαδικτυακή έρευνα με θέμα «Ψυχολογική Ασφάλεια στην Εργασία: Διερευνώντας Προκλήσεις & Ευκαιρίες» πραγματοποίησε η KPMG με σκοπό να εστιάσει στο αίσθημα της ψυχολογικής ασφάλειας,...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Ο ιός της γρίπης είναι το παθογόνο που είναι πιο πιθανό να προκαλέσει μια νέα πανδημία στο εγγύς μέλλον, προειδοποιούν κορυφαίοι επιστήμονες. Σύμφωνα με...