Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Mε 20 χρόνια φυλάκιση απειλείται διάσημος αθλητής – Έτρεχε με 250 χλμ. και προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο

Σοκ έχει προκαλέσει στην αμερικανική κοινωνία η είδηση ότι το αστέρι των Las Vegas Raiders, Χένρι Ραγκς ΙΙΙ (Ηenry Ruggs III) προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο, με θύμα μια 23χρονη κοπέλα, η οποία απανθρακώθηκε στο όχημά της.

Ο 22χρονος αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου οδηγούσε το πολυτελές όχημά του, υπό την επήρεια αλκοόλ, και σε μια στροφή, έχασε τον έλεγχο του σπορ οχήματος, και έπεσε σε προπορευόμενο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η νεαρή κοπέλα και το σκυλάκι της. Μετά την σύγκρουση προκλήθηκε φωτιά και εκρήξεις.

Την στιγμή της σύγκρουσης ο Ράγκς έτρεχε με 204 χλμ/ώρα. (AP Photo/Eric Jamison)

Από την σφοδρή πρόσκρουση της Corvette, προκλήθηκε φωτιά και η κοπέλα μαζί με το σκυλάκι της εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια, χάνοντας τις ζωές τους.

Τόσο ο Χένρι Ραγκς, όσο και η σύντροφός και συνοδηγός του, τραυματίστηκαν στο τροχαίο δυστύχημα .(Steve Marcus/Las Vegas Sun via AP, Pool)

Σύμφωνα με την αστυνομία ο αθλητής ο οποίος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκόολ δευτερόλεπτα πριν το ατύχημα έτρεχε με 250 χλμ. την ώρα.

Μόλις έγινε γνωστό το τραγικό γεγονός, η ομάδα του στο NFL τον αποδέσμευσε και αποσύρθηκαν από τα καταστήματα οι αθλητικές φανέλες με το όνομά του. Ο αθλητής τραυματίστηκε ελαφρά και πλέον βρίσκεται στο σπίτι του αφού κατέβαλε εγγύηση 150.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με αστυνομικές αρχές πρόκειται να του ασκηθεί δίωξη για δύο αδικήματα και αν καταδικαστεί αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης που μπορεί να φτάσει τα 20 χρόνια.

Από την σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά και η συνεπιβάτης του οχήματος. Ο Ruggs, αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, θα μείνει στο σπίτι του φορώντας συσκευή ηλεκτρονικής παρακολούθησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αθλητής έχασε το έλεγχο του οχήματος, πέρασε τρεις διαχωριστικές λωρίδες και έπεσε σε ένα SUV όχημα. Στη φωτό φαίνεται η τρελή πορεία του αυτοκινήτου του. (AP Photo/Eric Jamison)

Ο Tζο Μποναβεντούρε, δικαστής κατά τη διαδικασία εγγυοδοσίας του αθλητή ανέφερε ότι «δεν θυμάμαι στην καριέρα μου να έχω δει τόσο υψηλή ταχύτητα», ενώ όπως δήλωσε ο Έρικ Μπάουμαν, Γενικός Εισαγγελέας της Περιφέρειας, την στιγμή της σύγκρουσης ο Ράγκς έτρεχε με 204 χλμ/ώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Θλίψη έχει προκαλέσει στον κόσμο του θεάτρου η είδηση πως η Άννα Παναγιωτοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή το Μεγάλο Σάββατο, 04/05. Τη δυσάρεστη...

ΔΙΕΘΝΗ

Σε νέες συλλήψεις διαδηλωτών κατά του πολέμου στη Γάζα προχώρησε η αστυνομία της Νέας Υόρκης σε δύο ακόμα πανεπιστημιακά ιδρύματα της πολιτείας. Είχε προηγηθεί αίτημα...

ΕΛΛΑΔΑ

Ριζική αλλαγή έχει σημειώσει ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας από σήμερα το πρωί, Μεγάλο Σάββατο (4/5), ενώ σύμφωνα με την πρόγνωση του...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Αμέσως μετά την άφιξή τους στα τέλη Δεκεμβρίου του 2020, τα εμβόλια κατά του Covid-19 άνοιξαν τον δρόμο για την επιστροφή στην κανονικότητα. Σύμφωνα...