29/11/2021

Δήλωση-σοκ: Έδιναν θηλυκές ορμόνες στον Χουάν Κάρλος για να φρενάρουν τις σεξουαλικές ορμές του

Απίστευτα ήταν τα όσα είπε  ένας πρώην αρχηγός της αστυνομίας ο οποίος ισχυρίστηκε ότι οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας «έκαναν ενέσεις με θηλυκές ορμόνες» στον Χουάν Κάρλος για να περιορίσουν τις σεξουαλικές του ορμές.

Ο Χοσέ Μανουέλ Βιλαρέχο υποστήριξε ότι οι ισπανικές μυστικές υπηρεσίες χορηγούσαν στον  πρώην βασιλιά, που ζει αυτοεξόριστος από τον Αύγουστο του 2020 σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Αμπού Ντάμπι, ειδικές ουσίες που μπλοκάρουν την τεστοστερόνη καθώς οι έντονες γενετήσιες ορμές του θεωρείτο ότι αποτελούσαν «κρατικό πρόβλημα».

Απαντώντας σε ερώτηση Καταλανού βουλευτή – μέλους της επιτροπής που διερευνά χωριστές κατηγορίες περί κατασκοπείας υπό προηγούμενη κυβέρνηση της Ισπανίας – πρόσθεσε: «Του πήραν τα πάντα, δεν μπορούσε πια να κοιμηθεί με γυναίκα».

Ο Βιλαρέχο αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στην προσπάθεια να μπει φρένο στις σεξουαλικές ορμές του πρώην βασιλιά, ισχυριζόμενος ότι τις πληροφορίες αυτές τις έμαθε από την πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος, Κορίνα τσου Ζάιν Βίτγκενσταϊν, που ζει τώρα στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τους Times, ωστόσο, οι ισχυρισμοί του Βιλαρέχο δεν έπεισαν τους βουλευτές, που έκαναν λόγο για σενάριο από ταινία του Τζέιμς Μποντ.

Οι… αμαρτίες του βασιλιά Χουάν Κάρλος συνεχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος έχει απομακρυνθεί από τη χώρα, τόσο για να ξεφύγει από τις εισαγγελικές έρευνες όσο και για να σταματήσει να ντροπιάζει τον γιο του και νυν βασιλιά, Φελίπε.

Οι οικονομικές υποθέσεις του έχουν βρεθεί στο επίκεντρο ουκ ολίγες φορές, ωστόσο αυτή τη φορά τις Αρχές απασχολεί η ερωτική ζωή του τέως βασιλιά Χουάν Κάρλος.

Πριν από λίγο καιρό το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου γνωστοποίησε μήνυση που κατέθεσε τον Δεκέμβριο του 2020 η πρώην ερωμένη του βασιλιά, Κορίνα Σάιν-Βίτγκενσταϊν. Τον κατηγορεί για παρενόχληση, για απειλές και δυσφήμηση και πως με εντολή του την παρακολουθούν από το 2012 ως σήμερα οι ισπανικές μυστικές υπηρεσίες, Με την αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα ζητεί «να απαγορευτεί στον Χουάν Κάρλος και τους πράκτορές του να πλησιάσουν την ίδια, την οικογένειά της ή τις κατοικίες της σε απόσταση μικρότερη των 150 μέτρων, να επικοινωνήσουν μαζί της με οποιονδήποτε τρόπο, να την προσβάλουν, να την δυσφημίσουν ή να την παρακολουθήσουν».

Αγνωστο παρέμεινε το ποσό που ζητά ως αποζημίωση για τον χαμένο τζίρο στην εργασία της, λόγω της δυσφημιστικής εκστρατείας εναντίον της, που ενορχήστρωσε το περιβάλλον του Χουάν Κάρλος, όπως λέει, ωστόσο εκτιμάται πως είναι αρκετές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Η Βίντγκεσταϊν, που διατηρούσε ερωτική σχέση με τον Χουάν Κάρλος, τουλάχιστον από το 2004 μέχρι το 2009, ήταν «σύμβουλος στρατηγικής» με πελάτες πλούσιους ιδιώτες και μεγάλες εταιρίες σε πολλές χώρες.

Επειδή ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας δεν ζει στη Βρετανία, το δικαστήριο καλείται να αποφασίσει αν μπορεί να εκδικάσει την υπόθεση που αφορά κυρίως τις συναλλαγές του Χουάν Κάρλος. Η ίδια υποστηρίζει στην 20σέλιδη μήνυσή της ότι η ίδια γίνεται αντικείμενο παρενόχλησης από τις ισπανικές μυστικές υπηρεσίες, την «CNI», οι οποίες, όπως τονίζει, «την παρακολουθούν σε κάθε της βήμα». Η αιτία για το «στενό μαρκάρισμα» είναι χρήματα που της είχε δώσει ο Χουάν Κάρλος, τα οποία είχε αρνηθεί να του επιστρέψει μετά το χωρισμό τους.

Αυτοεξόριστος

Ο Χουάν Κάρλος ζει επί του παρόντος αυτοεξόριστος στο Αμπου Ντάμπι, καθώς το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας διερευνά τη συμφωνία ισπανικών εταιριών με τη Σαουδική Αραβία το 2011 για την κατασκευή σιδηροδρομικής γραμμής από τη Μέκκα στη Μεντίνα, ύψους 6,7 δισεκατομμυρίων ευρώ. Ο πρώην βασιλιάς κατηγορείται ότι έλαβε δώρο 100 εκατομμύρια δολάρια για τη συμφωνία αυτή. Ενα μέρος από τα 100 εκατομμύρια δολάρια που έλαβε ο Χουάν Κάρλος μέσω κάποιας ελβετικής τράπεζας και ενός ιδρύματος του Παναμά, κατέληξε με μορφή δωρεάς στην Βίντγκεσταϊν. Ομως όταν χώρισαν της ζήτησε να του επιστρέψει μεγάλο μέρος του ποσού, κάτι που εκείνη αρνήθηκε.

Η μήνυση της πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος προστίθεται στις υπόλοιπες δικαστικές υποθέσεις που βαραίνουν τον Χουάν Κάρλος, ο οποίος αποχώρησε από το θρόνο το 2014 και έχει αυτοεξοριστεί στο Αμπου Ντάμπι. Θα μπορούσε να περιπλέξει τις προσπάθειες του γιου του να αποκαταστήσει το κύρος της βασιλικής οικογένειας μετά από μια σωρεία σκανδάλων που τα τελευταία χρόνια βλέπουν το φως της δημοσιότητας.