Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

UFO εναντίον πυρηνικών όπλων: Η μαρτυρία πρώην αεροπόρου των ΗΠΑ

Πρώην αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ ισχυρίζεται πως είχε δει ένα UFO να εκτοξεύει τέσσερις ακτίνες φωτός σε έναν πυρηνικό πύραυλο, την ώρα που τον δοκίμαζαν.

Ο πρώην υπολοχαγός της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Τζέικομπς, ισχυρίστηκε ότι ένα σκάφος, που έμοιαζε με ιπτάμενο δίσκο, κύκλωνε την πυρηνική κεφαλή κατά τη διάρκεια δοκιμαστικής πτήσης στην Καλιφόρνια, το 1964. Ο άνδρας υποστήριξε ότι για πολλά χρόνια είχε την εντολή να μην δημοσιοποιήσει αυτό που είχε δει.

Μαζί με άλλους πρώην αρχηγούς της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας, ο Δρ Τζέικομπς έδωσε στοιχεία για το πώς τα UFO παρενέβαιναν σε οπλικά συστήματα κατά τη διάρκεια δοκιμών σε πυρηνικές βάσεις, καταφέρνοντας ακόμα και να τα απενεργοποιήσουν.

Δίνοντας την κατάθεσή του στο National Press Club στην Ουάσιγκτον, είπε: «Συμμετείχα σε μια συγκάλυψη που έγινε από την αμερικανική αεροπορία. Το UFO είχε σχήμα ιπτάμενου δίσκου και εκτόξευε δέσμες φωτός στον πύραυλό μας».

Στις 14 Σεπτεμβρίου 1964, όντας επικεφαλής μιας μονάδας 100 ατόμων, ο Τζέικομπς είχε σταλεί στο Big Sur στην Καλιφόρνια για να βιντεοσκοπήσει, με όργανα υψηλής ταχύτητας, την εκτόξευση πυραύλων Atlas-D.

Την επόμενη μέρα ο δρ. Τζέικομπς, τώρα καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μπράντλεϊ, είπε ότι τον κάλεσαν στο γραφείο του Ταγματάρχη, όπου στέκονταν τρία άτομα με γκρι κοστούμια – τα οποία αργότερα ισχυρίστηκε ότι ήταν από την CIA. Όλοι τους κάθισαν μαζί για να δουν τα πλάνα που είχε γυρίσει ο δρ. Τζέικομπς από τη δοκιμή του πυραύλου.

Ο καθηγητής Ρόμπερτ Τζέικομπς

«Παρακολουθήσαμε και τα τρία στάδια της εκτόξευσης του πυραύλου. Στο τέλος το μπροστινό του μέρος του άνοιγε και ένα “σύννεφο” από αλουμίνιο εκτοξευόταν στον αέρα, ως αντίμετρο για τα ραντάρ των αντιπυραυλικών συστημάτων των Ρώσων. Σκοπός ήταν οι Ρώσοι να στείλουν τα αντιπυραυλικά τους στο συννεφάκι, ενώ η πυρηνική μας κεφαλή θα πέταγε πιο ψηλά, για να καταλήξει να διαλύσει την Μόσχα. Αυτό το παιχνίδι παίζαμε. Είναι τρομακτικό, όταν το σκέφτεσαι εκ των υστέρων», είπε ο καθηγητής.

«Κάποια στιγμή, καθώς κοιτάζαμε, είδαμε ένα όχημα να ακολουθεί τον πύραυλό μας. Ταξίδευε με 12.800 χλμ/ ώρα!». Ο καθηγητής είπε ότι το όχημα εκτόξευε δέσμες φωτός προς τον πύραυλο.

«Ο Ταγματάρχης και οι κύριοι με τα γκρι κοστούμια με ρώτησαν αν “σαχλαμαρίζαμε” κατά τη διάρκεια της δοκιμής. Απάντησα πως όχι». Ο πρώην υπολοχαγός εκμυστηρεύθηκε στους άνδρες ότι το όχημα του θύμιζε UFO.

UFO
Η κάμερα με την οποία ο Τζέικομπς κατέγραψε το UFO

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι άνδρες τον είχαν συνοδεύσει έξω από το δωμάτιο, λέγοντάς του να μην αποκαλύψει πουθενά τι έγινε, γιατί θα υπήρχαν συνέπειες.

«Καθώς έφευγα, ο Ταγματάρχης έσκυψε να μου ψιθυρίσει, ώστε μάλλον να μην τον ακούσουν οι άλλοι», είπε ο δρ. Τζέικομπς.

«Μου είπε: Υπολοχαγέ, εάν ποτέ στο μέλλον σε βασανίσουν- εάν σε στήσουν σε έναν τοίχο και σε καίνε στα απόκρυφα σημεία- μπορείς να τους πεις ότι επρόκειτο για λέιζερ», αποκάλυψε.

«Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν είχαμε λέιζερ το 1964».

«Αυτό που θέλω να σας πω σήμερα», κατέληξε ο πρώην αεροπόρος, «είναι ότι επρόκειτο για ένα πραγματικό γεγονός, ένα από τα πιο σημαντικά στην ιστορία της ανθρωπότητας. Δεν είμαστε μόνοι».

ΠΗΓΗ: New York Post 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το 7ο Ελληνικό Συνέδριο Ογκολογίας με τίτλο “Ανθρώπινο άγγιγμα στη ψηφιακή εποχή” διοργανώνεται από την Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) και την Ελληνική Εταιρεία...

ΔΙΕΘΝΗ

Στις πανεπιστημιουπόλεις της Αμερικής μεταφέρεται ο πόλεμος στη Γάζα. Στο Κολούμπια, έχουν συλληφθεί περισσότεροι από εκατό φοιτητές που διαδηλώνουν υπέρ των Παλαιστινίων και η...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη, να κάνει λόγο για «εθνικό στόχο που επιδιώχθηκε με πολλές προσπάθειες και από μεγάλους ηγέτες της χώρας εδώ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρωτοφανές σκηνικό ξυλοδαρμού έξω απο την αίθουσα της Ολομέλειας. Μετά από έναν έντονο διαπληκτισμό, ο πρώην «Σπαρτιάτης» και νύν ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος ξυλοκόπησε τον...