Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Εκατομμύρια συσκευές κινητής τηλεφωνίας χάνουν το WhatsApp από 1η Νοεμβρίου

Το  WhatsApp θα πάψει σύντομα να λειτουργεί σε εκατομμύρια παλαιότερα smartphone.  40 διαφορετικά μοντέλα αναμένεται να επηρεαστούν από την 1η Νοεμβρίου. Αυτό συμβαίνει επειδή κυκλοφόρησαν στο iOS 9, ενώ προβλέπεται ότι  το Whatsapp θα λειτουργεί μόνο σε iOS 10 ή νεότερη έκδοση.

Πολλά δημοφιλή τηλέφωνα Android  θα χάσουν την πρόσβαση, συμπεριλαμβανομένου του Samsung Galaxy S3 και του Huawei Ascend Mate.

Για την Apple,  επηρεάζεται το  iPhone 4 ή παλαιότερο.

Η πρόσβαση επίσης θα κλειδωθεί για το iPhone 6S, το iPhone 6S Plus ή το iPhone SE (2016), μέχρι να γίνει ενημέρωση στο iOS 15 – την πιο πρόσφατη έκδοση – και να διατηρηθεί η πρόσβαση στο WhatsApp.

Οι εταιρείες τεχνολογίας σταματούν τακτικά να υποστηρίζουν παλαιότερες συσκευές.

Η Google έκανε ακριβώς αυτό με παλιά τηλέφωνα Android για το Gmail, το YouTube και τους Χάρτες Google .

Επόμενα κορυφαία μοντέλα

  • Για χρήστες Android, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί Android 4.1 ή μεταγενέστερη έκδοση.
  • Και για χρήστες iPhone,  το iOS 10 ή νεότερη έκδοση.

Αν το τηλέφωνο είναι συμβατό με αναβαθμίσεις Android που δεν έχουν γίνει:

  • Μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις και ελέγξτε για να δείτε ποια έκδοση Android εκτελείται. Εάν υπάρχει διαθέσιμη επιλογή ενημέρωσης, πατήστε  για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Whatsapp.

«Μερικές φορές οφείλεται δεν είναι οικονομικά αποδοτικό να διατηρούμε τις εφαρμογές να λειτουργούν σε πολύ παλιές εκδόσεις λογισμικού iOS ή Android», αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα.

Η χρήση ξεπερασμένου λογισμικού μπορεί επίσης να αποτελεί τεράστιο κίνδυνο ασφάλειας – επομένως η ενημέρωση ή και αναβάθμιση τελικά επιβάλλεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Για τον “πολιορκητικό κριό” της MG, το οικονομικό και καθόλα αξιόλογο SUV που ακούει στο όνομα ZS, η πολυφωνία των εκδόσεων μακροσκοπικά, απλά αποτελεί...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου και φέτος, με το καθιερωμένο διορθόδοξο συλλείτουργο την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...