Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Φρίκη στην Αυστραλία: Απήγαγαν 14χρονη για ένα μήνα, τη βίαζαν και την έκαιγαν με φλόγιστρο

Μία 14χρονη κοπέλα στην Αυστραλία έπεσε θύμα απαγωγής και ομηρείας για ένα ολόκληρο μήνα. Το παιδί φέρεται επίσης να έπεσε θύμα βιασμού, να βασανίστηκε με φλόγιστρο και να του έκαναν ενέσεις ηρωΐνης.

Το 14χρονο κοριτσάκι, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, φέρεται να γνώρισε την 24χρονη, Elham Naaman, σε ένα πάρτι στο βορειοδυτικό Σίδνεϊ, όπου και έγιναν φίλες στα social media. Οι δύο κοπέλες, όπως αναφέρουν οι Αρχές, αποφάσισαν να συναντηθούν ξανά στις 5 Ιουνίου του 2021 σε ένα ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με την Daily Telegraph, το 14χρονο κορίτσι, λίγες στιγμές μετά την επιβίβασή του στο αυτοκίνητο που θα το πήγαινε στο ξενοδοχείο, φέρεται να βιάστηκε από έναν άγνωστο άντρα που βρισκόταν στο όχημα.

Οι φρικτές επιθέσεις συνεχίστηκαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου, στο οποίο την οδήγησαν. Το παιδί κρατήθηκε όμηρος στο ξενοδοχείο και σε άλλες τοποθεσίες για όλο τον επόμενο μήνα, έως τις 6 Ιουλίου.

Η 14χρονη, αυτό τον ένα μήνα, σύμφωνα με την αστυνομία, βιάστηκε, κακοποιήθηκε βάναυσα και υπεβλήθη σε υποχρεωτική χρήση ναρκωτικών και εκφοβισμό. Σύμφωνα με την αστυνομία, της έκαναν ενέσεις με ηρωίνη, παρά τη θέλησή της, ενώ την έκαψαν με ένα φλόγιστρο.

Η 24χρονη Elham Naaman συνελήφθη το πρωί της Κυριακής στο βορειοδυτικό Σίδνεϊ, ενώ η αστυνομία αναμένεται να θέσει άλλα τρία άτομα υπό κράτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της μάρκας θα βρίσκονται όλα τα νέα μοντέλα BMW του 2024, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να τα γνωρίσουν από...

ΥΓΕΙΑ

Η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας καλεί τους πολίτες, και ιδιαίτερα τα άτομα που ανήκουν στις ευάλωτες και ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας-Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», σε συνεργασία με τον Όμιλο ΟΑΣΑ, της ΣΤΑ.ΣY. ΑΕ,...