Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

«Μπλακ άουτ» σε Facebook, Instagram και WhatsApp

«Έπεσαν» οι δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και ανταλλαγής μηνυμάτων Facebook, Instagram, Messenger και Whatsapp, με εκατομμύρια χρήστες να αντιμετωπίζουν προβλήματα εισόδου και ανανέωσης σελίδων.

Προβλήματα σύνδεσης στα συγκεκριμένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρατηρούνται παγκοσμίως, σύμφωνα με την πλατφόρμα downdetector, με τους χρήστες να βλέπουν το μήνυμα πως δεν είναι δυνατή η πρόσβαση.

Τα προβλήματα με το Facebook, το «αδελφό» Instagram και το Whatsapp, που επίσης ανήκει στον όμιλο της Facebook, άρχισαν να παρατηρούνται λίγο μετά τις 18.30 το απόγευμα της Δευτέρας.

Μέσω ανάρτησης στο Twitter, το Facebook ενημέρωσε πως γνωρίζει για τα προβλήματα που υφίστανται, αναφέροντας ότι εργάζεται για την αποκατάστασή τους το ταχύτερο δυνατόν.

Σύμφωνα με εξειδικευμένες ιστοσελίδες, τα δύο μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Instagram και οι δύο υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp και Messenger του κολοσσού της Καλιφόρνιας υφίστανται μαζική βλάβη επηρεάζοντας δυνητικά δεκάδες εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

Η ιστοσελίδα Down Detector ανέφερε σήμερα κυρίως βλάβες σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, όπως η Ουάσινγκτον και το Παρίσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Θλίψη έχει προκαλέσει στον κόσμο του θεάτρου η είδηση πως η Άννα Παναγιωτοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή το Μεγάλο Σάββατο, 04/05. Τη δυσάρεστη...

ΔΙΕΘΝΗ

Σε νέες συλλήψεις διαδηλωτών κατά του πολέμου στη Γάζα προχώρησε η αστυνομία της Νέας Υόρκης σε δύο ακόμα πανεπιστημιακά ιδρύματα της πολιτείας. Είχε προηγηθεί αίτημα...

ΕΛΛΑΔΑ

Ριζική αλλαγή έχει σημειώσει ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας από σήμερα το πρωί, Μεγάλο Σάββατο (4/5), ενώ σύμφωνα με την πρόγνωση του...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Αμέσως μετά την άφιξή τους στα τέλη Δεκεμβρίου του 2020, τα εμβόλια κατά του Covid-19 άνοιξαν τον δρόμο για την επιστροφή στην κανονικότητα. Σύμφωνα...