Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Φρίκη στην Νέα Υόρκη: 23χρονος δολοφόνησε βίαια βρέφος γιατί «του την έσπαγε» το κλάμα του

Ο 23χρονος, που κατηγορείται για την δολοφονία του 1 έτους γιου της συντρόφου του, δήλωσε στις Αρχές ότι το βρέφος «του την έσπαγε» και υποστήριξε ότι ο θάνατος του βρέφους ήταν ατύχημα, καθώς ο ίδιος το πετούσε δεξιά- αριστερά «απλώς για να το κάνει να σταματήσει να κλαίει».

Το αποτρόπαιο έγκλημα έλαβε χώρα την Πέμπτη, σε διαμέρισμα του Μπρονξ της Νέας Υόρκης. Το βρέφος βρέθηκε από τις Αρχές στο δωμάτιό του, μην έχοντας τις αισθήσεις του. Το περασμένο Σάββατο, η αστυνομία συνέλαβε τον 23χρονο Κίσον Γκόρντον για τη δολοφονία του μωρού.

Ο Γκόρντον, ο οποίος συγκατοικούσε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα μαζί με την μητέρα του μωρού, φέρεται να γρονθοκόπησε το μωρό που έκλαιγε, σπάζοντας τα πλευρά του και τραυματίζοντας το συκώτι του. Οι πληγές στο συκώτι του βρέφους είχαν ως αποτέλεσμα την πρόκληση εσωτερικής αιμορραγίας, η οποία προκάλεσε τον θάνατο του βρέφους, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές. Πηγές από την αστυνομία, που επικαλείται η New York Post, θέλουν τον Γκόρντον να σοδόμισε το βρέφος, χρησιμοποιώντας μια οδοντόβουρτσα.

Ο δράστης κατέθεσε πως δεν πίεζε το στομάχι του βρέφους «τόσο δυνατά» και πως πετούσε το μωρό επανειλημμένα στον αέρα, σε μια προσπάθεια να «το κάνει να σωπάσει».

«Ήμουν πολύ αναστατωμένος γιατί δεν σταμάταγε να κλαίει. Έκανε εμετό συνέχεια. Τον πολτοποίησα…μου την έσπαγε», είπε, μεταξύ άλλων, στην σοκαριστική του κατάθεση ο 23χρονος.

Ο Κίσον Γκόρντον διώκεται  πλέον, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για την δολοφονία αλλά και ανθρωποκτονία του βρέφους. Ο 23χρονος είχε στο ιστορικό του άλλες 18 συλλήψεις. Το 2018, ο Γκόρντον είχε συλληφθεί για το γεγονός ότι είχε τυλίξει τα χέρια του γύρω από τον λαιμό μιας γυναίκας, πετώντας την, στη συνέχεια, στο έδαφος.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΓΕΙΑ

Η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας καλεί τους πολίτες, και ιδιαίτερα τα άτομα που ανήκουν στις ευάλωτες και ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας-Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», σε συνεργασία με τον Όμιλο ΟΑΣΑ, της ΣΤΑ.ΣY. ΑΕ,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Χρησιμοποιώντας το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό SUV Ford Explorer, η γνωστή εξερευνήτρια Λέξι Άλφορντ κατέκτησε με κάθε επισημότητα το ρεκόρ του πρώτου ανθρώπου που έκανε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Kia EV9 πέτυχε μια αξιοσημείωτη διπλή νίκη στα Παγκόσμια Βραβεία Αυτοκινήτου 2024. Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των World Car Awards στο...