22/06/2021

Σκηνές απείρου κάλλους σε πτήση: Ιταλίδα… μαλλιοτραβήχτηκε με επιβάτες επειδή δεν ήθελε να φορέσει μάσκα

Μία γυναίκα εκτός εαυτού προκάλεσε πανικό σε μια πτήση της Ryanair από την Ίμπιζα προς το Μιλάνο. Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο 29 Μαΐου. Η γυναίκα τα έβαλε αρχικά με τους συνεπιβάτες, μετά με μια αεροσυνοδό, ενώ στο τέλος την έβγαλαν… σηκωτή από το αεροσκάφος.

Οι κανόνες απαιτούν όλοι οι επιβάτες του αεροσκάφους να φορούν μάσκες καθ’όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, ώστε να αποφευχθεί η διασπορά του κορονοϊού. Τα βίντεο που τράβηξαν οι επιβάτες κάνουν τον γύρο των social media τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η Ιταλίδα που δεν φορούσε τη μάσκα της ήρθε σε αντιπαράθεση με άλλους επιβάτες της πτήσης, οι οποίοι της ζήτησαν να φορέσει σωστά τη μάσκα. Την αρχή έκανε μια κυρία, η οποία της ζήτησε να κρατήσει την απόσταση και να σηκώσει τη μάσκα πάνω από τη μύτη και το στόμα της.

Τότε εκείνη άρχισε να βρίζει και να φωνάζει. Η αντιπαράθεση “φούντωσε”, σηκώθηκε από τη θέση της, όπως και άλλοι επιβάτες. Στη συνέχεια άρχισε να τους φτύνει και να τους σπρώχνει. Τα μέλη του πληρώματος προσπάθησαν να διαλύσουν τον καβγά και να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά μάταια. Μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Orio al Serio, η γυναίκα που μένει στο Μπάρι, συνελήφθη από την την αστυνομία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.