Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Κύπρος: Απίστευτος συνωστισμός με καρναβαλιστές στη Λεμεσό [εικόνες & βίντεο]

Χιλιάδες καρναβαλιστές συγκεντρώθηκαν σε διάφορα σημεία της Λεμεσού, παρά τα διατάγματα, για να διασκεδάσουν με αφορμή τα καρναβάλια.

Ενώ, είχε βρεθεί η μέση λύση λόγω της πανδημίας οι καρναβαλιστές να προχωρήσουν σε αυτοκινητοπομπή, με το τέλος της “παρέλαση”  πολίτες μαζεύτηκαν στο χώρο στάθμευσης στον Εναέριο.

Σε συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας στο σημείο, οι καρναβαλιστές στη θέα μελών της Δύναμης κατευθύνθηκαν προς την περιοχή του παλιού λιμανιού.

Στη συνέχεια πρέκυψε νέα συγκέντρωση στο παλιό λιμάνι με χιλιάδες καρναβαλιστές.

Η Αστυνομία προχώρησε σε καταγγελία δύο υποστατικών στην περιοχή για πώληση οινοπνευματωδών ποτών ενώ καταγγέλθηκαν μέχρι στιγμής 28 πολίτες.

Πάντως, έκκληση απηύθυνε μέσω παρέμβασής της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ, η υπουργός Δικαιοσύνης, Έμιλυ Γιολίτη, για τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρούνται αυτή την ώρα στο κέντρο της Λεμεσού από καρναβαλιστές.

Συγκεκριμένα η κα. Γιολίτη ανέφερε «κάνω έκκληση στους πολίτες και στους γονείς που παρακολουθούν αυτές τις εικόνες. Οι εικόνες που βλέπουμε είναι ανησυχητικές. Η  Αστυνομία έδειξε ανοχή το απόγευμα αλλά αυτές οι εικόνες είναι εκτός λογικής».

Σημειώνεται πως από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής η παρουσία της Αστυνομίας ήταν έντονη, με 50 περίπολα στην περιοχή, όχι μόνο για το κυκλοφοριακό κομφούζιο που είχε παρατηρηθεί αλλά και για να διατηρηθούν οι αποστάσεις.

Πηγή: sigmalive.com 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Πολιτική, την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο editorial.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη, να κάνει λόγο για «εθνικό στόχο που επιδιώχθηκε με πολλές προσπάθειες και από μεγάλους ηγέτες της χώρας εδώ...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το 7ο Ελληνικό Συνέδριο Ογκολογίας με τίτλο “Ανθρώπινο άγγιγμα στη ψηφιακή εποχή” διοργανώνεται από την Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) και την Ελληνική Εταιρεία...

ΔΙΕΘΝΗ

Στις πανεπιστημιουπόλεις της Αμερικής μεταφέρεται ο πόλεμος στη Γάζα. Στο Κολούμπια, έχουν συλληφθεί περισσότεροι από εκατό φοιτητές που διαδηλώνουν υπέρ των Παλαιστινίων και η...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά τον ξυλοδαρμό του βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης», Βασίλη Γραμμένου, από τον πρώην βουλευτή των «Σπαρτιατών»,...