Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Γκατζετάκιας ο Βασιλιάς Κάρολος – Δείτε τo Viral hack ευζωίας που ακολουθεί

Από ότι φαίνεται ο βασιλιάς Κάρολος παρακολουθεί βίντεο στο TikTok και μάλιστα σύμφωνα με ρεπορτάζ του hellomagazine ο μονάρχης είναι γκατζετάκιας  σε τελευταίες τάσεις ευεξίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο βασιλιάς Κάρολος φωτογραφήθηκε με τον υπουργό Οικονομικών Jeremy Hant τον Μάρτιο. Οι παρατηρητικοί βασιλικοί ακόλουθοι πρόσεξαν κάτι στο βάθος του δωματίου… σε ένα viral hack ευζωίας. Πρόκειται για καθαριστή ατμοσφαίρας, ο οποίος έχει ρυθμιζόμενες θερμοκρασίες στο χώρο που τοποθετείται.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του hellomagazine οι παρατηρητικοί βασιλικοί ακόλουθοι το πρόσεξαν όταν ο βασιλιάς Κάρολος φωτογραφήθηκε με τον υπουργό Οικονομικών Jeremy Hant τον Μάρτιο. Ο συγκεκριμένος καθαριστής «ανιχνεύει, συλλαμβάνει και παγιδεύει αυτόματα τους ρύπους. Παγιδεύει και τη φορμαλδεΰδη. Έτσι, προσφέρει άμεσα καθαρότερο αέρα».

Βέβαια, κοστίζει περισσότερα από 1.000 δολάρια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Κατά τα λοιπά νέα της βασιλικής οικογένειας ο 75χρονος μονάρχης από τότε που διαγνώστηκε εκείνος, αλλά και η νύφη του, Κέιτ Μίντλετον, με καρκίνο φαίνεται να έχει γίνει πιο συναισθηματικός και να θέλει να έρθει κοντά με τον γιο του πρίγκιπα Χάρι, όπως και με τα δύο του εγγόνια, με τα οποία έχει ελάχιστη επαφή Χαρακτηριστικά η πηγή αναφέρει:

“Μπορώ να δω τον βασιλιά Κάρολο να θέλει απεγνωσμένα να δει τα εγγόνια του. Μπορεί να έχει αποφασίσει ότι η ζωή είναι απλά πολύ σύντομη. Το Balmoral είναι πραγματικά το τέλειο, ξεκούραστο μέρος για μια επανένωση. Αν όντως απευθύνει πρόσκληση, τότε ο Χάρι και η Μέγκαν θα πρέπει σίγουρα να συμφωνήσουν στην επίσκεψη”.

Κέιτ Μίντλετον: Ο Βασιλιάς Κάρολος της έδωσε έναν νέο ιστορικό τίτλο στα 6α γενέθλια του πρίγκιπα Λούις

Ενώ ο μικρότερος γιος της, ο πρίγκιπας Λούις, γιόρταζε τα έκτα του γενέθλια, η Κέιτ Μίντλετον (η οποία αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε ιατρική θεραπεία για τη διάγνωση του καρκίνου) δέχτηκε μια δική της έκπληξη από τον πεθερό της, τον βασιλιά Κάρολο.

Σύμφωνα με το People, ο μονάρχης, 75 ετών, μόλις διόρισε την πριγκίπισσα Κέιτ ως Βασιλικό Σύντροφο του Τάγματος των Συντρόφων της Τιμής. Αλλά αυτός δεν είναι απλώς ένας βασιλικός τίτλος, είναι μια ιστορική πρωτιά για την πριγκίπισσα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι η πρώτη Βασιλική Σύντροφος που ονομάστηκε σε αυτή τη θέση.

Όπως αναφέρεται στον επίσημο ιστότοπο της βασιλικής οικογένειας, το Companion of Honor (ιδρύθηκε από τον Βασιλιά Γεώργιο Ε’ το 1917) είναι ένα αξιοσημείωτο βραβείο που αναγνωρίζει τη συνεισφορά των παραληπτών στις τέχνες, την επιστήμη και την ιατρική εκτός από την «κυβέρνηση που διαρκεί για μακρά περίοδο χρόνος.” Επιτρέπονται μόνο 65 μέλη κάθε φορά και η λίστα περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα όπως ο David Attenborough, ο Elton John, η Anna Wintour, η Judi Dench και η Maggie Smith.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που η πριγκίπισσα Αικατερίνη λαμβάνει νέο τιμητικό τίτλο από τον βασιλιά Κάρολο. Τον Σεπτέμβριο του 2022, η 42χρονη βασιλική ονομάστηκε νέος συνταγματάρχης των φρουρών της Ιρλανδίας από τον πεθερό της. Και αν αυτό δεν ήταν αρκετό, η πριγκίπισσα κληρονόμησε τον τίτλο από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ ονόμασε τον εγγονό της Συνταγματάρχη της Ιρλανδικής Φρουράς το 2011, δύο μήνες πριν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κέιτ παντρευτούν στο Αβαείο του Γουέστμινστερ. Την ημέρα του γάμου τους, ο πρίγκιπας φορούσε κυρίως μια κόκκινη στολή αξιωματικού των Ιρλανδών Φρουρών με ένα μπλε φύλλο τυλιγμένο γύρω από τον κορμό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ η ποιητική συλλογή του λογοτέχνη ,κριτικού λογοτεχνίας και τέχνης Λεόντιου Πετμεζά «Συστοιχίες της αυριανής εξορίας» με πρόλογο και εικονογράφηση...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε να δεσμευτεί ρητά ότι θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου, στις οποίες θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σειρά από σημαντικές διμερείς συναντήσεις πραγματοποίησε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών,  Κωστής Χατζηδάκης, στο πλαίσιο της Υπουργικής Διάσκεψης του ΟΟΣΑ που διεξήχθη στο...

ΔΙΕΘΝΗ

Το βρετανικό αντιπολιτευόμενο Εργατικό Κόμμα κέρδισε μια κοινοβουλευτική έδρα στη βόρεια Αγγλία σήμερα (3/5/24), προκαλώντας βαριές απώλειες για τους κυβερνώντες Συντηρητικούς και σηματοδοτώντας την...