Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Γυναίκα περιέλουσε με καυτό νερό τον σύντροφό της και ανέβασε βίντεο της επίθεσης στο Snapchat

Η 22χρονη Αλέξις Σάικς δεν δίστασε να καταγράψει και να δημοσιοποιήσει το ανατριχιαστικό έγκλημα κατά του συντρόφου της, τον οποίο περιέλουσε με βραστό νερό.

Σε βίντεο που ανέβασε στην εφαρμογή Snapchat, η γυναίκα εικονίζεται να αδειάζει έναν ολόκληρο βραστήρα με καυτό νερό πάνω στο σώμα του άτυχου άνδρα, ο οποίος κοιμόταν σ’ ένα καναπέ.

«Νιώθω κάπως άσχημα τώρα γιατί έχει εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού από το πρόσωπο ως και την μέση του και τον πάνε στο νοσοκομείο τώρα, αλλά τι να κάνουμε. Έκλαιγε και μου ζητούσε να τον πάω εγώ στο νοσοκομείο, κιόλας», έλεγε η λεζάντα του αποτρόπαιου βίντεο, την οποία η Σάικς συνόδευσε με emoji που ανασηκώνουν τους ώμους και στέλνουν…φιλιά.

Η νεαρή γυναίκα, η οποία συνελήφθη στις 19 Ιανουαρίου, κατηγορείται επιπλέον πως είχε κρύψει επίτηδες τα κλειδιά του αυτοκινήτου από τον σύντροφό της, παρακολουθώντας τον να τα ψάχνει φρενιασμένα, καθώς έχανε το δέρμα του εξαιτίας των εγκαυμάτων.

Ο άνδρας κατάφερε εν τέλει να βρει τα κλειδιά του και μετέβη στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε πλαστική χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση των τραυμάτων του.

Όσον αφορά την Σάικς, έχει ήδη καταθέσει – με το πιθανό της κίνητρο να μην έχει δοθεί στην δημοσιότητα από τους εισαγγελείς- και κρατείται με εγγύηση ύψους 500.000 δολαρίων, ενώ η επόμενη εμφάνισή της στο δικαστήριο έχει προγραμματιστεί για τον Μάρτιο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Πολιτική, την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο editorial.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΓΕΙΑ

Τα βρέφη και τα παιδιά ηλικίας έως πέντε ετών παρουσίασαν μόνο «μέτριες» καθυστερήσεις στα αναπτυξιακά ορόσημα εξαιτίας των περιορισμών της πανδημίας Covid-19, σύμφωνα με...

ΔΙΕΘΝΗ

Στις πανεπιστημιουπόλεις της Αμερικής μεταφέρεται ο πόλεμος στη Γάζα. Στο Κολούμπια, έχουν συλληφθεί περισσότεροι από εκατό φοιτητές που διαδηλώνουν υπέρ των Παλαιστινίων και η...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη, να κάνει λόγο για «εθνικό στόχο που επιδιώχθηκε με πολλές προσπάθειες και από μεγάλους ηγέτες της χώρας εδώ...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το 7ο Ελληνικό Συνέδριο Ογκολογίας με τίτλο “Ανθρώπινο άγγιγμα στη ψηφιακή εποχή” διοργανώνεται από την Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) και την Ελληνική Εταιρεία...