Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Νεκροί 2 πράκτορες του FBI που εργάζονταν σε υπόθεση βίας κατά ανηλίκων

Για πρώτη φορά από το 2008 το FBI έχασε πράκτορές του, οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή ενώ βρίσκονταν εν υπηρεσία.

Την Τρίτη το πρωί, δύο πράκτορες έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας πυροβολισμών που εξαπολύθηκαν εναντίον τους, καθώς αυτοί διενεργούσαν εντεταλμένη έρευνα σε σπίτι που σχετιζόταν με υποθέσεις εγκληματικότητας κατά ανηλίκων.

Θύματα της επίθεσης υπήρξαν 3 ακόμη πράκτορες, οι οποίοι τραυματίστηκαν βαριά αλλά βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση, με 2 από αυτούς να βρίσκονται στον νοσοκομείο και τον τρίτο να λαμβάνει τις σχετικές βοήθειες ενώ βρισκόταν ακόμη στο πεδίο.

Οι πράκτορες που έχασαν τη ζωή τους επρόκειτο για τον 36χρονο Ντάνιελ Άλφιν και την 43χρονη Λόρα Σβάρτσενμπέργκερ, οι οποίοι εργάζονταν γύρω από τα εγκλήματα κατά ενηλίκων για πάνω από 6 και 7 χρόνια, αντίστοιχα.

Η επίθεση, μια από τις πιο θανατηφόρες στην ιστορία του FBI, είχε ως αποτέλεσμα την συγκέντρωση όλων των αρμόδιων αρχών στον τόπο του εγκλήματος, απ’ όπου οι σοροί των θυμάτων μεταφέρθηκαν τυλιγμένες με την αμερικανική σημαία, λαμβάνοντας όλες τις τιμές.

«Ήταν πολύτιμα μέλη του FBI και θα τους θεωρούμε πάντα ήρωες», είπε ο επικεφαλής του τμήματος του FBI στο Μαϊάμι, Τζορτζ Πίρο.

«Το επάγγελμα που διαλέξαμε είναι γεμάτο κίνδυνο. Σήμερα, αυτή η ζοφερή πραγματικότητα μάς πήρε δύο από τα καλύτερα μέλη της οικογένειάς μας», προσέθεσε, ενώ ανακοίνωσε πως η έρευνα για τις συνθήκες και την σύλληψη του υπόπτου- το όνομα του οποίου δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί- από εδώ και στο εξής εντείνεται.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Πολιτική, την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο editorial.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ερωτηθείς εάν θα άλλαζε κάτι στην προσέγγισή του για τον δεύτερο προημιτελικό, ο Πεπ Γκουαρδιόλα σχολίασε: «Θα προτιμούσα να νικήσω. Συγχαρητήρια στην Ρεάλ Μαδρίτης...

ΕΛΛΑΔΑ

«Δώσαμε ισχυρό ρόλο στα μέλη για το ευρωψηφοδέλτιο άρα ακούσαμε περισσότερο τη δημοκρατική λειτουργία» ανέφερε ο επικεφαλής της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος που...

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσπίστηκαν και με υπουργική απόφαση οι παραλίες σε όλη τη χώρα που θα απαγορεύονται οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες. Ειδικότερα, από τα Γραφεία Τύπου των υπουργείων Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Τζοντέι Πόρτερ δεν μπόρεσε να πείσει κανέναν με όσα είχαν να κάνουν με την υπόθεση της χειραγώγησης των αγώνων στον μαγικό κόσμο τοθ...