Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Κέιτ Μίντλετον: Αυτός είναι ο λόγος που δεν είπε για τον καρκίνο στη Μέγκαν και στο Χάρι- Καμία εμπιστοσύνη

Ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει η Βρετανία από την αποκάλυψη που έκανε η ίδια η Κέιτ Μίντλετον για την υγεία της.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας σόκαρε την κοινή γνώμη με την απόφασή της να αποκαλύψει η ίδια μέσα από βίντεο, το γεγονός ότι πάσχει από καρκίνο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη βρετανική ιστοσελίδα, independent, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν φέρονται να έμαθαν για τη διάγνωση καρκίνου της Κέιτ μέσω της ανακοίνωσης στην τηλεόραση.

Πηγή είπε στους Times ότι το ζευγάρι, που έχει τεταμένες σχέσεις με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, δεν ενημερώθηκε εκ των προτέρων για τη δήλωση της Παρασκευής.

Επιπλέον, ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Richard Fitzwilliams είπε στη Sun ότι πίστευε ότι η απόφαση ελήφθη λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης στους Sussex.

«Ο λόγος φυσικά είναι ότι για περίπου τέσσερα χρόνια, έχουν προκαλέσει ατελείωτα προβλήματα στη βασιλική οικογένεια και έτσι δεν μπορούν να τους εμπιστευτούν», είπε.

«Υπάρχει ένα βαθύ ρήγμα μεταξύ των αδελφών – αυτό το ξέρουμε. Γνωρίζουμε επίσης ότι προφανώς δεν έχουν μιλήσει εδώ και πολλούς μήνες και ο λόγος, φυσικά, είναι ότι εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια έχουν προκαλέσει ατελείωτα προβλήματα στη βασιλική οικογένεια και έτσι δεν μπορούν να τους εμπιστευτούν», σχολίασε.

«Ο Γουίλιαμ δεν εμπιστεύεται τον Χάρι και τη Μέγκαν και έχει βάσιμους λόγους. Γνωρίζουμε τι έγινε με την Oprah, το πρόγραμμα για το Netflix, το Spare και μετά τις συνεντεύξεις γύρω από το βιβλίο του. Δεν υπήρχε λόγος να κερδίζουν χρήματα από τους δεσμούς τους με τη βασιλική οικογένεια. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό (σ.σ. η βασιλική οικογένεια) είναι το μόνο πράγμα που φαίνεται να τους αποφέρει πολλά χρήματα. Αυτό εγείρει άλλα ερωτήματα σχετικά με το τι θα κάνουν στο μέλλον», επισήμανε.

Μετά την ανακοίνωση της Κέιτ, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ εξέδωσαν μια σύντομη δήλωση. «Ευχόμαστε υγεία και ανάρρωση για την Κέιτ και την οικογένεια και ελπίζουμε να μπορέσουν να το κάνουν ιδιωτικά και με την ειρήνη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι αρχηγοί των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης. Την αναγέννηση του ΕΣΥ έθεσε ως προτεραιότητα ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Κάθε χρόνο, ο κόσμος παράγει περίπου 400 εκατομμύρια μετρικούς τόνους πλαστικών απορριμάτων. Τουλάχιστον 14 εκατομμύρια μετρικοί τόνοι καταλήγουν στους ωκεανούς, με τα πλαστικά μιας...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Μεταξύ των πλεονεκτημάτων των νόμων που επεκτείνουν την απαγόρευση του καπνίσματος σε εσωτερικούς ή πολυσύχναστους εξωτερικούς χώρους, είναι η διατήρηση μιας υγιούς καρδιάς, γράφει...