Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Σμήνος από μέλισσες επιτέθηκαν και τσίμπησαν τον Αλκαράθ την ώρα του αγώνα κόντρα στον Ζβέρεφ! – Τις ρούφηξαν με ηλεκτρική σκούπα (video)

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Σμήνος από μέλισσες έκανε επιδρομή στο γήπεδο του αγώνα ανάμεσα στον Κάρλος Αλκαράθ και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ για το Indian Wells προκαλώντας την διακοπή του αγώνα για παραπάνω από 1,5 ώρα, σπέρνοντας παράλληλα τον πανικό στο γήπεδο!

Ο Κάρλος Αλκαράζ τσιμπήθηκε στο πλάι του μετώπου από μέλισσες χωρίς ωστόσο να έπαθε κάτι που να μην μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα για τα προημιτελικά του Indian Wells με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο διαιτητής Mohamed Lahyani αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδι στο τρίτο γκέιμ, καθώς οι μέλισσες εισέβαλαν στο γήπεδο της Καλιφόρνια.

Ο αγώνας καθυστέρησε για μία ώρα και 40 λεπτά πριν ο υπερασπιστής του τίτλου Alcaraz κερδίσει με 6-3 6-1.

“Σίγουρα ο πιο ασυνήθιστος αγώνας που έχω παίξει ποτέ στην καριέρα μου”, δήλωσε μετά ο πρωταθλητής του Wimbledon Αλκαράθ.

“Είδα μερικές μέλισσες τριγύρω, αλλά νόμιζα ότι ήταν λίγες. Αλλά είδα τον ουρανό και υπήρχαν χιλιάδες που πετούσαν, κολλημένες στα μαλλιά μου, πηγαίνοντας προς εμένα.

“Ήταν τρελό. Προσπάθησα να μείνω μακριά τους, αλλά ήταν αδύνατο. “Τα φοβάμαι λίγο. Έπρεπε να παραμείνω ασφαλής και έτρεχα παντού”.

Οι μέλισσες προσελκύονταν ιδιαίτερα από την spidercam – μια τηλεοπτική κάμερα που κινείται πάνω από το γήπεδο πάνω σε καλώδια.

Μόλις οι παίκτες αποχώρησαν από το γήπεδο και οι θεατές απομακρύνθηκαν από μια γωνιά της κερκίδας, έφτασε ο μελισσοκόμος του τουρνουά.

Χρησιμοποίησε μια ηλεκτρική σκούπα για να απορροφήσει τις μέλισσες από την κάμερα και να τις βάλει σε ένα κλουβί, ώστε να μπορέσουν αργότερα να απελευθερωθούν – και αυτό φάνηκε να επιλύει το πρόβλημα.

Ωστόσο, μερικές μέλισσες συνέχισαν να ενοχλούν τον νούμερο δύο στον κόσμο Αλκαράθ κατά την επιστροφή του, και έτσι ο μελισσοκόμος κλήθηκε εκ νέου!

Μπήκε στο γήπεδο σε μια πανηγυρική υποδοχή, για να ψεκάσει τον πίνακα αποτελεσμάτων πριν επιστρέψει μέσα από το πλήθος, όπου αντάλλαξε μπράβο και πόζαρε για selfies.

“Αυτή η περιοχή, αυτή την εποχή του χρόνου, μπορεί να είναι hotspot για τις μέλισσες, με όλα τα λουλούδια που ανθίζουν “, ανέφεραν οι διοργανωτές του τουρνουά σε ανακοίνωσή τους.

“Επιπλέον, οι μέλισσες μπορεί να προσελκύονται από τα ηχητικά κύματα χαμηλής συχνότητας και τα μπάσα της μουσικής, καθώς αισθάνονται τις δονήσεις και έλκονται από αυτές τις τοποθεσίες”.

Ο Αλκαράθ θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Σαββάτου τον πρωταθλητή του Australian Open, Γιάννικ Σίνερ, ο οποίος είναι πλέον αήττητος σε 19 αγώνες.

“Δεν ξέρω πώς θα χειριστώ τον αγώνα”, πρόσθεσε ο Αλκαράθ.

“Είναι ο καλύτερος τενίστας στον κόσμο αυτή τη στιγμή, χωρίς αμφιβολία. Σίγουρα θα είναι ο πιο δύσκολος αγώνας που θα παίξω φέτος”.

Πηγή: BBC

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε «εξάχρονο παιδί» τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του...