Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Παύλος στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: «Η Ελλάδα είναι η αγάπη μας, είναι στο αίμα μας, στην ψυχή μας»

Με πρωτοβουλία του Αρχιεπίσκοπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα τελεστηκε στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας στο Bayswater η επιμνημόσυνη δέηση για την μνήμη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου υπο την παρουσία μόνο της τέως βασιλικής οικογένειας και πολλών φίλων του εκλιπόντος.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο γιος του Κωνσταντίνου Παύλος όταν έκανε την επιμνημόσυνη ομιλία τονιζοντας οτι. όσο περνά ο καιρός συνειδητοποιεί την απώλεια ενός ανθρώπου που αγαπούσε πολύ.

Στην συνέχεια σε δήλωσή του ο Παύλος αναφέρθηκε στις ημέρες που η οικογένεια εκκλησιάζονταν στην Αγία Σοφία ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όσους τίμησαν τον πατέρα του στο Λονδίνο και στο Ουίνδσορ.

Ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον βασιλιά Κάρολο για τη διοργάνωση της χθεσινής Ευχαριστήριας Θείας Λειτουργίας στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου..

Συμπλήρωσε: «Η Ελλάδα είναι η αγάπη μας, είναι στο αίμα μας, στην ψυχή μας και συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που μπορούμε για την πατρίδα μας».

Ο Νικόλας θέλησε επίσης να ευχαριστήσει τον κόσμο που «μας έχει αγκαλιάσει και υποστηρίξει» όλον αυτό το χρόνο από το θάνατο του πατέρα του.

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι οδηγοί που σύμφωνα με το άρθρο 45 του νέου Ποινικού Κώδικα, έχουν καταναλώσει αλκοόλ ή έχουν κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, όπως και εκείνοι...

ΕΛΛΑΔΑ

Συγγενείς των θυμάτων στο Μάτι και εγκαυματίες που παλεύουν ακόμα με τα σωματικά και ψυχικά τους τραύματα, μίλησαν στο ΕΡΤNEWS και την Κατερίνα Φάκα....

ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν είχε διοργανωθεί από την Εφορεία κάποια δράση ή ξενάγηση, ούτε έχει δοθεί σχετική έγκριση από το Υπουργείο Πολιτισμού», ενημερώνει με ανακοίνωσή της η...

ΕΛΛΑΔΑ

Τη διερεύνηση του ενδεχομένου να μπορεί να ασκηθεί αυτεπάγγελτη έφεση ως προς 15 κατηγορούμενους που αθωωθήκαν για το Μάτι, ζητεί με σημερινή παραγγελία της...